Mi köszönjük, Petra!

2020-11-22 20:48:46
Kisvárda FC

A kisvárdai születésű színésznő interjújában arról is beszélt, hogy fontos volt számára klubunk felkérése.

A Nemzeti Sport szombatonként megjelenő Képes Sport mellékletének, annak is a Hosszú kávé rovatának adott interjút Gubik Petra, ajaki származású, kisvárdai születésű színésznő. A Junior Príma-díjas művésznőt abból az alkalomból szólaltatták meg, hogy ő alakítja a Puskás, a musical című gigantikus, a leghíresebb magyar, Puskás Ferenc élettörténetét feldolgozó színdarab egyik szereposztásában Klárát, az egyik főszereplőt.

A sportos vonatkozás tehát megvolt, és a beszélgetés kapcsán persze előkerült a kisvárdai vonal is, hogy szülővárosának immár 2018 óta van NB I-es csapata és új stadionja: „Jó, hogy a környékbeli fiataloknak a sport révén is jövőképet lehet mutatni. Miként az is öröm, hogy most már Kisvárda is szép stadionnal büszkélkedhet. Én ugyan még nem jártam az új Várkerti Sporttelepen, de az egyik zárt kapus meccs kapcsán egyike voltam azoknak az onnan elszármazó ismert embereknek, akiket a klub marketingesei felkértek, küldjenek buzdító videoüzenetet a csapatnak. Jóleső érzés volt a megkeresés” – áll a Gubik Petra által adott interjúban.

Nekünk is jól esik ezeket a sorokat olvasni, hogy ilyen fontos volt a művésznő számára a felkérés. Úgyhogy, mi köszönjük, hogy Gubik Petra így számon tartja ezt az általunk rá osztott „szerepet”. Ha pedig túl leszünk ezen az egész szörnyűségen, és újra nyitottak lesznek a kapuk, ígérjük, az első meccsek egyikére meg is hívjuk majd a Várkerti Stadionba Gubik Petrát.

Íme a 2020 május 30-án, az Újpest ellen végül nem zárt kapuk, csak nézőtéri korlátozások mellett megrendezett meccsre készült szeretetvideó a kisvárdai hírességekkel! Ha valamikor, akkor most igazán aktuális annak mondandója:



Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló