Meglovagolták a szelet

2020-01-10 17:20:53
Kisvárda FC

A második félidőben szerezte a győzelemhez szükséges góljait csapatunk az idei első edzőmeccsén.

Lejátszotta első idei edzőmeccsét, és megszerezte első győzelmét csapatunk a felkészülési időszakban. Az egyiptomi el-Gounában rendezett összecsapáson az afrikai ország második vonalában szereplő, ott a negyedik helyen álló al-Aluminium SC volt az ellenfél.

A mókás csapatnév ellenére nem vehetjük elő a futballszlenget, miszerint drótból hajlították az egyiptomi csapat játékosait, mert amikor az első félidőben őket támogatta az erős szél, akkor bizony kapura veszélyesebben futballoztak. Szünet után azonban fordult a kocka, a csaknem teljes sort cserélő kisvárdaiak (a délelőtti edzésen a bokáján megsérült belső védő, Rubus Tamás hiánya miatt Teodorosz Beriosz volt az egyedüli duplázó) felülkerekedtek, és bár Jelena Richárd kihagyta nagy helyzetét, az azt követő szögletekből, pontosabban a másodikból Sassá fejjel eredményesnek bizonyult.

A nem éppen szálfatermetű brazil szélsőnk eddigi mindkét bajnoki gólját is fejjel szerezte még 2018 őszén. Sassá lelkének jól láthatóan jót tett a gól, a folytatásban is nagy kedvvel futballozott. A második gólt azonban Jelena Richárd pompás visszagurításából Kovácsréti Márk szerezte, így ő góllal és gólpasszal kezdte az előszezont. Amikor a nap lebukott a Vörös-hegy mögött, csaknem rásötétedett a csapatokra, miközben Zöldesi Illésnek is bravúrokat kellett bemutatnia ahhoz, hogy megőrizzük kapunkat a góltól.

Szombaton egy, vasárnap két edzés vár a csapatra, amely a keddi hazautazás előtt hétfőn játssza le második edzőmeccsét, a szintén egyiptomi másodosztályú rivális ellen.


KISVÁRDA MASTER GOOD–AL-ALUMINIUM SC (egyiptomi) 2–0 (0–0)

El-Guna

KISVÁRDA. 1. félidő: Minca – Hej, Beriosz, Ene, Baranyai Á. – Karaszjuk, Bumba, Cukalasz – Grozav, Tischler, Obradovics. 2. félidő: Zöldesi – Himik (Viana), Beriosz, Szőr, Protics – Melnik, Lucas, Kovácsréti – Gosztonyi, Jelena (Gyüre T.), Sassá

Gól: Sassá, Kovácsréti


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló