Megint négy és megint öt

2019-08-30 15:48:32
VLA

Hazai pályán is remekül debütáltak az élvonalban szereplő korosztályos csapataink.

Ahogy a kecskeméti rajton, úgy a hazai bemutatkozás alkalmával is 4–1-re nyert a Várda LA U15-ös csapata. Miként a nyitányon, úgy a Paks elleni mérkőzésen is három találatig jutott Puporka Dávid, aki a jelek szerint ebben az osztályban is megtalálta a góllövő cipőjét. Pedig a második percben szerzett találatára az ötödikben felelt az élvonal másik újonca, de gyorsan sikerült újra megszerezni a vezetést, szünet után pedig tovább növelni az előnyt. Nagyot dobott a gyerekek teljesítményén a nagy melegben, hogy a stadionban léptek pályára.

Ahogy a kecskeméti rajton, úgy a hazai bemutatkozás alkalmával is öt gólt szerzett a Várda LA U14-es csapata. Miként a nyitányon, úgy a Paks elleni hazai mérkőzésen is öt különböző játékos szerezte az öt gólt. Ezúttal nem 5–0, hanem 5–11ett a vége, de sebaj, mert így is biztatóan indult a csapat – és persze mindkét korosztály – bajnoki idénye az újonc évükben.


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 2. FORDULÓ

Várda LA–Paksi FC 4–1 (2–1)

VLA: Popovych – Adu, Juhász Dávid, Vojtkó, Babych, Lukecha (Széll), Kosovshchuk (Bíró B.), Puporka, Ténai, Ivanicja (Jávor A.), Romanchuk (Napuda). Edző: Révész Csaba

Gól: Puporka 3, Kosovshchuk

Révész Csaba: – Viszonylag erős csapat ellen jó mentálissal léptünk fel. A nagy melegben az iramot végig diktálva, felőröltük az ellenfelet, és megérdemelten szereztük meg a három pontot. Kis szerencsével még több gólhelyzetet értékesíthettünk volna, de nem volt ez olyan könnyű mérkőzés, ahogy az eredmény mutatja. A győzelemhez nagyban hozzájárult, hogy a stadionban játszhattunk, ez alaposan feldobta a gyerekeket. Köszönet érte!


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 2. FORDULÓ

Várda LA–Paksi FC 5–1 (2–0)

VLA: Révész Barnabás – Kovács K., Veress M., Racskó, Kozyk (Juhász Domonik), Rózsa S. (Kőrizs Á.), Kovács N. (Krisztián A.), Dócs, Ésik Á., Kereszti, Scsadej (Gégény). Edző: Deák Béla

Gól: Kovács K., Veress M., Dócs, Racskó, Ésik Á.

Deák Béla: – Az eredménnyel elégedett vagyok, de játékban még sokat kell javulnunk. Szép gólokat szereztünk, de a párharchatékonyságot és a helyzetkihasználást fejlesztenünk kell. Gratulálok a csapatnak!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló