Meg kell találni a góllövő cipőt

2020-12-14 18:52:57
Kisvárda FC

Az idei utolsó hazai mérkőzését játssza kedd este csapatunk, az ellenfél az Újpest – BEHARANGOZÓ

Idei utolsó bajnokiját játssza csapatunk, a Kisvárda Master Good, amely kedden 18 órától, továbbra is zárt kapuk fogadja az Újpestet. Ez lesz a bajnokság első hétközi fordulója, amely után pénteken Fehérváron zárjuk az évet.

Maradva az Újpest elleni meccsnél,Honvéd elleni, zsinórban harmadik 0–0-ja után csapatunknak bő két napja maradt arra, hogy felkészüljön az újabb, idegenben már legyőzött fővárosi rivális elleni mérkőzésre. Mi fért bele ebbe a rövid időbe?

„Ebben a két napban azt tudtuk csinálni, amit bármelyik más csapat, megpróbáltuk felfrissíteni a játékosokat a következő mérkőzésre – válaszolta Supka Attila vezetőedző. – Ennek szellemében telt el a vasárnap, a hétfő pedig arról szólt, hogy az utolsó simításokat elvégezzük, annak reményében, hogy hosszú idő után be tudjuk gyűjteni a három pontot.”

A győzelemhez ugye gólra, gólokra lenne szükség. Azokhoz pedig az, hogy a csapat értékesítse a helyzeteit.

„A lehetőségeink eddig is megvoltak, visszanézve a Budafok és a Honvéd elleni meccseket, világosan látszik, hogy megvoltak azok a százszázalékos ziccerek, amelyek révén el kellett volna a magunk javára dönteni a mérkőzéseket. A jó befejezések hiányoztak eddig, de bízunk benne, hogy a keddi mérkőzésen a játékosok megtalálják a góllövő cipőiket is, és ha ez megtörténik, akkor megszületik a győzelem is” – fogalmazta meg vágyait Supka Attila, aki hozzátette, hogy bár az utóbbi időben a vírus miatt az Újpest összeállítása sem volt kiszámítható, azért igyekeztek a lehető legjobban felkészülni az ellenfélből.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló