Meddő fölény, gól nélkül

2019-09-08 16:04:26
Kisvárda FC

Csalódást okozó teljesítményt nyújtott megye egyes csapatunk az eddigi nyeretlen ellen.

Az edzőváltáson átesett, az immár a rutinos Madalina György által dirigált, a forduló előtt még pont nélküli Vásárosnaményt fogadta megye egyes csapatunk. A Várkertben rendezett meccs eleje nagy hazai mezőnyfölényt hozott, az első ellentámadásából mégis a Namény szerzett gólt. Sőt, kevéssel ezután a lécet is eltalálta a vendégcsapat, amely a játékrész hajrájában büntetőhöz jutott, de Zöldesi Illés kivédte a lövést, az ismétlés pedig fölé szállt.

Nem csoda, hogy a szünetben zengett a hazai öltöző, Nagy Sándor edző igyekezett feltüzelni a várdaiakat. Sok változást azonban nem történt a játékban, a hazaiak nagyobb helyzet kialakítása nélkül támadták végig a második félidőt, így nem lehet azt mondani, hogy ne megérdemelten nyert volna a Namény.


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY: 5. FORDULÓ

Kisvárda Master Good II–Vásárosnamény SE 0–1 (0–1)

Várkert, 200 néző, v.: Király A. Kisvárda II: Zöldesi – Hej, Elek Á., Bíró R., Baranyai Á., Atamasz (Ivancso), Szőr (Ötvös Sz.), Anderson Pico, Riznicsenko (Illés G.), Himik, Sassá. Edző: Nagy Sándor

Gól: Lyáh

Nagy Sándor: – Nem találom a szavakat ezután a mérkőzés után. Teljesen megérdemelt vendégsiker született, nekünk pedig nagyon magunkba kell nézni, hogy megtaláljuk a hibákat, ilyen mentalitással nem mehetünk tovább! Akik úgymond visszajátszanak, nem úgy teszik oda magukat, ahogy kellene, a többiek pedig nem teljesen profi módon készülnek a mérkőzésekre. Meg kell érteni, ez egy felnőttbajnokság, ráadásul Magyarországon az egyik legerősebb a negyedik ligában, úgyhogy nem lehet félvállról venni.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló