Máris nyakukon a bajnoki folytatás

2019-01-07 15:56:11
Kisvárda FC

Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Kisvárda Master Good csapata.

Ha még nem is teljes létszámban, de csapatunk elkezdte a felkészülést a nehéznek ígérkező tavaszi folytatásra. A játékosok hétfőn délután gyülekeztek, majd a súly- és testzsírszázalék-mérést az öltözői eligazítás követte, onnan pedig a műfüves csarnokba vonultak, ahol megkezdődött az idei első gyakorlás.

Kedden és szerdán két-két tréning lesz ugyanott, csütörtökön csak délelőtt lesz edzés, pénteken pedig utazás az egyiptomi Hurghadába, az egyhetes edzőtáborba.

Dajka László edző szerint máris a nyakunkon a bajnokság, sok idő nem lesz rá felkészülni, éppen ezért a játékrendszerben és a taktikában gyökeres változtatásokra nem lehet számítani. Az edzőtáborban napi két edzés és összességében két edzőmeccs vár a csapatra.

Révész Attila sportigazgató előrebocsátotta, ezúttal nem lesz annyi változás a keretben, mint a nyári átigazolási időszakban. Temur Parcvanija távozását már az utolsó bajnoki után bejelentették, a szünet alatt pedig Vuk Mitoseviccsel is sikerült megállapodni szerződése felbontásának részleteiről, így a szerb játékos is távozik. Nem kezdte meg a felkészülést a csapattal Jánvári Gábor, akinek hosszú sérülése után szüksége van arra, hogy fél évet olyan csapatban töltsön, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat, ezért a klubvezetés nem zárkózik el a kölcsönadásától, illetve a távozásától sem.

Ha nem olyan a hóhelyzet Görögországban amilyen, akkor már az első edzésen jelen lehetett volna Sztavrosz Cukalasz. A görög középpályás kedden kapcsolódik be az edzésmunkába, ő a kisvárdai csapat első új szerzeménye, a visszatérő, és teljes jogú csapattagként edző Délczeg Gergely mellett. Bár a sportigazgató elmondta, a magyar piacon is keresgélnek futballistát, inkább annak van esélye, hogy külföldről érkezhet még egy-két erősítés, valószínűleg Romániából.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló