Legutóbb már nyertünk vele

2020-06-20 15:59:53
Kisvárda FC

Ha ő vezetett nekünk, legalább az egyik csapat „nullázott”.

Amikor ő vezetett nekünk, olyan mérkőzést még nem játszottunk, hogy mindkét csapat gólt szerzett volna. Ő dirigálta az egyedüli olyan meccsünket is az NB I-ben, amely gól nélkül ért véget. Háromszor fújta eddig a sípot Kisvárda-meccseken, a tendencia pedig számunkra folyamatosan javult: vereségre döntetlen, döntetlenre pedig győzelem következett. Magyarán mindenféle eredményből egyet-egyet értünk el vele.

Hogy kivel is? A 168. NB I-es mérkőzésére készülő Farkas Ádámmal, akivel először a kisvárdai futballtörténelem második élvonalbeli meccsén (Honvéd, 0–4) találkoztunk, azóta idegenben nem vezetett nekünk. Hazai pályán viszont 2019-ben kétszer is, előbb február 16-án a Paks elleni 0–0, majd november utolsó napján a Honvéd 2–0-s legyőzése alkalmával. Egy tizenegyest ítélt ellenünk, a Honvéd elleni idegenbeli meccsen, azt Danilo értékesítette, a piros lapot ezeken a meccseken nem vette elő. A sárgát viszont 17-szer, abból tízszer kisvárdai futballistának felmutatva, a „kedvencei” Lucas és Hugo Seco voltak, akiket kétszer is figyelmeztetett.

A kaposvári mérkőzésen Farkas Ádám asszisztensei Georgiou Theodoros, Huszár Balázs (oldalvonali), Solymosi Péter és Káprály Mihály (alapvonali) lesznek, a tartalékjátékvezetői szerepkört pedig Albert István tölti be.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-03-10 15:00
Mol Magyar Kupa, negyeddöntő
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
0-1
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2021-03-07 16:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk