Kétszer is 2–0 a vége

2020-03-06 13:14:03
VLA

Az U17-esek után a nagyobbak is két góllal nyertek a Debreceni Sportcentrum ellen.

Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont U17-es csapatunk, amely péntek délután a Debreceni Sportcentrumot fogadta. A mieink végigtámadták a mérkőzést, de a gólok csak nehezen akartak megszületni. Az első fél óra végén szép akciót követően Bokor Márk révén szerezte meg a vezetést a VLA, az előnyt a meccs hajrájában a kisvárdai színekben első bajnoki mérkőzését játszó Kievin Durueke biztosította be.

Az U19-esek egy az egyben lemásolták a kicsik mérkőzését, 1–0-s félidei vezetés után Illés Gábor duplájával 2–0-ra nyertek. Ezen a mérkőzésen nem volt annyira egyértelmű a hazaiak fölénye, mint az első meccsen, helyzetek itt is, ott is akadtak, a mieinknek sikerült azokból kettőt értékesíteniük – ez döntött.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni Sportcentrum 2–0 (1–0)

VLA: Végső – Lovász, Janicki (Simon M.), Czérna, Újvári (Durueke), Honcsar (Pataki I.), Kirjuhin (Remenyiczki), Bokor (Kovcsi), Deniszjuk, Szabó Á. (Kofel), Vass B. Edző: Szabó Balázs

Gólszerző: Bokor, Durueke

27. perc: Újvári húzott el a jobb oldalon, beadásából Bokor 5 méterről a kapu közepébe lőtte a labdát, 1–0.

87. perc: Durueke 18 méterről ballal a jobb alsó sarokba lőtt, 2–0.

Szabó Balázs: – Végig nyomás alatt tudtuk tartani a DSI csapatát, amely kilencven percen keresztül tíz emberrel védekezett. Nehezen tudtuk megbontani a védővonalat, így a helyzeteinkből csak két gólt tudtunk szerezni. Az elsődleges célunkat elértük, győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont,. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!

MLSZ U19 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni Sportcentrum 2–0 (1–0)

VLA: Kerekes D. – Révész Bálint, Ötvös Sz. (Heles), Lusánszki, Illés G., Hricu, Czene Z. (Riznicsenko), Martynuzzi, Medve (Hajnas), Barta Á., Severnyov. Edző: Korolovszky György

Gól: Illés G. 2 (egyet 11-esből)

5. perc: Illés Gábor büntetőből szerzett vezetést, jobbal a jobb felsőbe lőtte a labdát, 1–0.

56. perc: Riznicsenko középre gurított labdáját Illés Gábor 10 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte, 2–0.

Korolovszky György: – Eléggé hektikus mérkőzésen van túl a csapat, de összességében nagyon pozitívan jöttünk ki belőle, mert mentálisan nagyon jól álltunk bele, és ez nekem nagyon fontos! Nem az eredmény számít, hanem hogy a játék működött. Féltem a sérülésektől, de remélem, hogy senkinek sincs komolyabb gondja, és jövő héten megyünk tovább és megyünk előre. Remélem, hogy ennél csak jobbak és jobbak lehetünk.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló