Jól eltalált lövés döntött

2020-03-08 05:53:45
Kisvárda FC

Előrehozott Zoltán-nap lett belőle – a két névnapos edző közül a hazai örülhetett – HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

Sztavrosz Cukalasz hetekre kidőlt a fájós és ambuláns műtéten átesett bokája miatt, így aztán a két névnapos edző (szombaton Tamás-nap volt, vasárnap Zoltán-nap lesz) közül Bódog Tamás változtatni kényszerült a Paks elleni győztes csapatán – visszakerült Gheorghe Grozav.

De csak egy félidőre, mert a debreceni bajnoki szünetében lecserélte a csapat házi gólkirályát. Volt ok a változtatásra, mert meglehetősen bátortalanul és pontatlanul futballozott a csapat, nagyon magára húzta az ellenfelet, csak a hazaiak szintén halovány teljesítményének volt köszönhető, hogy nem kerültünk hátrányba. Meg Dombó Dávid védésének – kapusunk a játékrész legveszélyesebb lövése után úgy védett lábbal, hogy a labda a lécről csorgott az alapvonalon túlra. A meccs elején pedig Teodorosz Beriosz gólja lesről született.

Olyan gyenge volt az első félidő, hogy azzal bizony vallatni lehetett volna, és úgy lehettünk vele, ezt megúsztuk, most már el lehet kezdeni futballozni. Voltak is arra utaló jelek a második félidő elején, erre éppen szünet után kaptuk a gólt – kétségtelen, Varga Kevin jól eltalált lövéséből. Bátrabb futballra kellett váltanunk, szert is tettünk némi mezőnyfölényre, de helyzeteket nem sikerült kialakítani. Ha csak nem akkor, amikor Bohdan Melnik a védelem mögé került a jobb oldalon, de pontatlanul adott középre.

Nem volt benne a veszély a játékunkban, így törvényszerűen vereséget szenvedtünk, Bódog Tamás regnálása alatt most először nem szereztünk gólt egy mérkőzésen. A szintén görcsösen játszó Loki pedig ezzel visszaelőzte a Várdát a tabellán, ettől is volt fájó ez a mérkőzés és annak eredménye.


OTP BANK LIGA: 24. FORDULÓ

DEBRECENI VSC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–0 (0–0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2850 néző, v.: Berke (Szalai B., Garai – Bogár, Farkas Á.)

DVSC: Kosicky – Bényei, Kinyik, Szatmári Cs., Ferenczi J. – Szabó B. (Kundrák, a szünetben), Haris, Kusnyír, Varga K. – Szécsi M. (Pávkovics, 89.), Garba (Baráth P., 79.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán

KISVÁRDA: Dombó – Melnik, Beriosz, Rubus, Protics – Lucas, Karaszjuk – Gosztonyi (Tischler, 75.), Bumba, Grozav (Sassá, a szünetben) – Viana. Vezetőedző: Bódog Tamás

Gólszerző: Varga K. (1–0) az 50. percben

A gól története

50. perc: Kundrák jobbról visszagurított labdája elpattogott a lábak előtt, Varga Kevin pedig 20 méterről jobbal a bal felső sarokba lőtte, 1–0.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló