Jelentős téttel bír

2019-05-03 11:22:23
Kisvárda FC

A dobogóért harcoló DVSC vendége lesz a kiesés elöl menekülő csapatunk.

Hazai vereség után készült a bajnokság egyik legfontosabb mérkőzésére a Kisvárda Master Good legénysége. A Haladás ellenire is állt ez a kitétel, de a vereség következtében a hátralévő három meccsnek is nagy maradt a jelentősége.

„Az előző héten, a győzelmet követően érthetően jobb volt a hangulat, de a mi feladatunk is, hogy tegyünk a levertség ellen, és úgy érzem, keddre már túl tudtunk lépni a Haladás ellen történteken – mondta Dajka László, a kisvárdaiak vezetőedzője, akinek csapata szombaton 17 órától Debrecenben lép pályára. – A lehető legtöbbet foglalkoztunk a következő ellenféllel, a Debrecennel, amely nem véletlenül áll a harmadik helyen, a tehetséges fiatalok jó elegyet alkotnak a csapaton belül a rutinosabb játékosokkal. A legutóbbi két idegenbeli meccsünket kapott gól nélkül megnyertük, de butaság lenne azt kijelenteni, hogy biztosan így lesz ez most is, és megint nyerünk egy nullra. Ugyanakkor mi lennénk a legboldogabbak, ha ez így lenne! Mindkét csapat számára jelentős téttel bír a mérkőzés, ezért nagyon jó összecsapásra van kilátás. Felkészülten érkezünk majd az összecsapásra és szeretnénk eredményesek lenni.”

A Lokival szemben felemás mérleg, hiszen az idegenbeli 3–1-es vereséget a februári hazai 3–0 követte.

„Amikor a pozitívumok kerülnek szóba, akkor természetesen előkerülnek a korábbi felvételek, így a Debrecen elleni győzelmünkről sem feledkeztünk meg. Ugyanakkor az elkövetett hibákat is kielemezzük. Akkor okosan futballoztunk és nagyon jó százalékkal használtuk ki a helyzeteinket. Időben meg kell tudnunk szűrni a Debrecen támadásait, oda kell figyelnünk a veszélyes kontráikra, elöl pedig helyzeteket kell teremtenünk, azokból pedig gólt, gólokat szereznünk.”


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló