Jegyinformációk a debreceni meccsre

2019-08-06 10:09:59
Kisvárda FC

Kisvárdán is meg lehet váltani a vasárnapi, DVSC elleni idegenbeli fellépésre érvényes belépőket.

Ahogy a tavalyi bajnokságban, ezúttal is lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára, hogy Kisvárdán is megvásárolhassák a debreceni mérkőzésre érvényes belépőket. A mérkőzés augusztus 11-én, vasárnap 18 órakor kezdődik a Nagyerdei Stadionban.

Az elővételi belépőket Kisvárdán a szokott helyen, a Városi Tornacsarnok első emeletén lehet megvenni, péntekig munkanapokon 8 és 15 óra között. A jegyvásárlás kapcsán a DVSC-től az alábbi, a szurkolókhoz szóló információkat kaptuk:

„A vendégjegyek elővételben egységesen 1000 forintba kerülnek (D4-es szektor). A mérkőzés napján a jegyeket a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában 1200 forintért lehet megvásárolni (a vendégpénztár vasárnap 14 órától nyit ki). Viszont aki a mérkőzés napján online vásárol jegyet, az elővételes áron – 1000 forintért – válthatja meg. (Ezzel is ösztönözve a szurkolókat, hogy elővételben vagy pedig online váltsanak jegyet, elkerülve a mérkőzésnapi tumultust a stadion pénztárainál).”

Az online jegyvásárlás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon érhető el. Klubkártyára és személyes adategyeztetésre sem a személyes, sem pedig az online jegyvásárláskor sincs szükség. A kisvárdai árushelyen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Mindeközben tovább folytatódik a bérletértékesítés, ugyancsak a sportcsarnokban, az első emeleten.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló