Jegyértékesítés a következő hazai meccsre

2020-06-03 11:55:11
Kisvárda FC

A jövő keddi, Mezőkövesd elleni bajnokira is első körben a bérletesek juthatnak belépőhöz.

A kormányrendelet nem változott, így jelen állás szerint a következő hazai mérkőzésünkre – amely június 9-én, kedden 17 órától lesz aktuális a kupadöntős Mezőkövesd ellen – is az a szabály lesz érvényben, hogy korlátozott számban lehet bejönni a Várkerti Stadionba amiatt, mert két ember között három ülőhelynek ki kell maradnia. Az elsőség újra a bérleteseket illeti meg, de mivel bizonyos szektorokban jóval sűrűbben ülnek az állandó belépőkkel rendelkezők, mint minden negyedik szék, ezért ismét szét kellett ültetnünk őket.

Mindezt technikailag ismét úgy tudjuk megoldani, hogy a bérletesek tiszteletjegyeket kapnak (természetesen térítésmentesen), arra a székre, ahová majd ülniük kell, és amely javarészt nem az eredeti helyükre szól. Ezeket a jegyeket csütörtökön és pénteken 9 és 18 óra között lehet átvenni a Várkerti Stadion vendégpénztárában. A vendégpénztár leggyorsabban a Mátyás király utca felől, a stadion melletti új parkolón keresztül közelíthető meg, nem kell hozzá behajtani a létesítmény területére. Kérjük a bérlettulajdonosokat, hogy a bérletüket hozzák magukkal, az alapján kapják majd meg a keddi mérkőzésre érvényes jegyüket.

Biztos sokan kérdezik majd, hogy miért kell minden meccs előtt elvégezni ezt a procedúrát. Elsősorban azért, mert a jegyárusító felület jogosultságát egyszerre csak egy meccshez kapjuk meg. Továbbra is kérjük szurkolóink türelmét és megértését, gondoljanak arra, hogy bő egy héttel ezelőtt arra sem sok esély mutatkozott, hogy egyáltalán nézők előtt rendezhessenek meccseket Magyarországon.

Ezúttal két teljes nap áll rendelkezésre a jegy kiváltásához, de természetesen gondolunk azokra is, akiknek valamilyen oknál fogva nem jó ez az időpont. Ők a +36703887793-as telefonszámon vagy a kisvardafcsajto@gmail.com email-címen jelezhetik, ha csak hétfőn tudják átvenni a jegyüket. Hétfőn délig tudjuk fenntartani a helyeket, utána áruba bocsájtj1uk azokat. A korlátozott számban meglévő nem bérletes helyekre csak online lehet jegyeket vásárolni, hogy pontosan mikortól, arról ugyancsak felvilágosítást adunk.

Tanulva a múlt heti esetből, az is fontos tudnivaló, hogy aki korábban érkezik, mint a nyitás időpontja, semmiféle előnyt nem élvez. Nem kap jobb helyet attól, mint amit remél, mert a jegyeket már név szerint felcímkéztük. Tehát nem szükséges a megadott időpont előtt érkezni, csütörtökön és pénteken is 9-kor nyitunk ki.

Az Újpest elleni mérkőzésen szurkolóink végig partnerek voltak az új szabályokhoz igazodásban (köszönet, hála és büszkeség érte), ugyanezt kérjük mindenkitől a szezon hátralévő részében is.

Hajrá, Kisvárda!

A vendégpénztár és az oda vezető út


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló