Idegenben, tehát esélyesként

2020-09-26 13:30:13
Kisvárda FC

Balassagyarmaton is megőrizné idegenbeli veretlenségét NB III-as csapatunk – BEHARANGOZÓ

Két hét szünet után folytatódik a bajnokság az NB III-ban. A harmadosztályú csapatok többsége az elmúlt hétvégén sem maradt mérkőzés nélkül, hiszen a Magyar Kupában léptek pályára, de tartalékcsapatként a Kisvárda Master Good II-nek nem volt ilyen jellegű jelenése.

A várdaiak vasárnap a Balassagyarmat vendégeként játszanak – és itt a lényeg azon van, hogy játszanak, hiszen a nógrádiak múlt heti, Diósgyőr elleni kupamérkőzése azért maradt el, mert volt koronavírussal fertőzött játékosuk. Hogy milyen csapattal áll ki az ellenfél, azt nem tudni, de lesz mérkőzés.

„Semmilyen arra utaló értesítést nem kaptunk, hogy ne kellene utaznunk, ezért végig annak szellemében készültünk a héten, hogy lesz mérkőzés – árulta el Szabó Balázs, tartalékcsapatunk edzője. – Azt sem állítanám, hogy a múlt heti pihenő olyan nagyon jól jött volna, mert bár előtte sűrű volt a program, azért az úgy jó, ha az egész heti munkát a meccs teszi teljessé. Nekünk is vannak hiányzóink, ezek szerint tehát egyik csapat sem a lehető legjobb összetételében játszik, de bizakodóak vagyunk.”

Már csak azért is tehetnek így a várdaiak, mert idegenben játszanak, márpedig otthonuktól távol eddig veretlenek: három győzelem és egy döntetlen a mérleg. Az összesített tabellát tekintve, a két csapatnak megegyeznek a mutatói, eggyel jobb gólkülönbségünknek köszönhetjük, hogy megelőzzük a vasárnapi riválist.

„Úgy alakult a sorsolásunk, hogy az élmezőnybe várt csapatokkal játszottunk eddig hazai pályán, míg a velünk hasonló játékerejűnek tűnőkkel szemben igenben – így Szabó Balázs. – Ez is adhat reményt vasárnapra, hiszen a Balassagyarmattal azonos a mutatónk, tehát tudásban nem lehet nagy differencia a két csapat között. Egyértelmű, hogy győzelmet várunk.”


NB III KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ

Balassagyarmati VSE (13.)–Kisvárda Master Good (12.)

Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep, vasárnap, 16.00

V.: Jakab Á.


A borítófotón: Artem Odincov a kapuban adhat stabilitást a csapatnak


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló