Idegenben sem esélytelenül

2020-03-13 13:19:59
VLA

A középső szekciós csapataink szombaton délelőtt nézők nélkül játszanak bajnokit – BEHARANGOZÓ

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel az MLSZ csütörtöktől visszavonásig az összes labdarúgó mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el, ez alól az utánpótlás mérkőzések sem jelentenek kivételt. Így tehát az I. osztály 19. fordulójában a Várda LA U14-es és U15-ös csapatai szombaton 10 órától Székesfehérváron játsszák soron következő bajnoki mérkőzéseiket, nézők nélkül.

A VLA 14 év alatti korosztályú csapata az ötödik, a Fehérvár pedig az utolsó helyen áll a tabellán. Ősszel hazai környezetben két gólos hátrányból fordítva sikerült csapatunknak itthon tartani a három pontot.

„Nehéz mérkőzésre számítok, mert az ellenfél tabellán elfoglalt helyezése megtévesztő. Többször láttuk őket, és a játék képe alapján az élcsapatokkal is felvették a versenyt. Itthon 0–2-ről sikerült őket megvernünk. Az eltiltott játékosaink hiánya ellenére győzelmi szándékkal lépünk pályára, és a saját játékunkkal szeretnénk begyűjteni a három pontot”– nyilatkozta Deák Béla vezetőedző.

Az U15-ös korcsoportban a 6. helyezett VLA a tabella 13. helyén álló Fehérvár otthonába látogat. A csapatok a bajnokság első szakaszában lejátszott egymás elleni mérkőzése az utolsó percekig tartogatott izgalmakat, de végül 2–2-es döntetlennel zárult Kisvárdán.

„Az őszi fordulókban elhullajtott pontok közül a Fehérvár elleni kettő az egyik legbosszantóbb, ugyanis ezen a mérkőzésen rúgtunk három kapufát, 2-1-es állásnál az utolsó percben ziccert hibáztunk, majd az ellentámadásból tizenegyeshez jutott az ellenfél. Vannak hiányzóink, de azt szokták mondani, hogy az adott keretből kell kihozni a legjobbat. Ezt tesszük majd mi is”– így Révész Csaba az U15-ös csapat vezetője.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 19. FORDULÓ

Szombat, 10.00: MOL Fehérvár FC (16.)–Várda LA (5.)

MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 19. FORDULÓ

Szombat, 10.00: MOL Fehérvár FC (13.)–Várda LA (6.)


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló