Hello, Öcsi! Üdv a klubban!

2019-02-07 19:16:34
VLA

Kapusedzővel bővült a Várda Labdarúgó Akadémia szakembergárdája.

Volodimir Ovszijenko, azaz Öcsi (a gyerekeknek majd nyilván Öcsi bácsi) is csatlakozott a Várda Labdarúgó Akadémia edzői stábjához. Az ukrán állampolgárságú, magyar anyanyelvű sportember magyarországi pályafutása kapusként a Nyíregyháza Spartacusban kezdődött, az NB I-ben is szerepelt, de az NB II-ben és az NB III-ban is védett. Később játszott Fehérgyarmaton és Rakamazon is, mígnem kapusedzőnek állt a nyíregyházi Bozsik-akadémián. Mostantól a VLA kapusaival dolgozik.

„Neumann Gábor akadémiai igazgató hívott fel az állásajánlattal, amire gyakorlatilag azonnal igent mondtam – osztotta meg gondolatait honlapunkkal Volodimir Ovszijenko az „ünnepélyes” kézfogás után. – Tavaly szeptember közepéig dolgoztam a Bozsik-akadémiánál, ahonnan el kellett jönnöm, de erről nem is szeretnék többet beszélni. Azóta nem volt különösebb kapcsolatom a futballal. A feladatokat egyeztettük Nagy Sándor szakmai igazgatóval, eszerint a középső korosztályok kapusai tartoznak majd hozzám, a nagyobbakat továbbra is Petranics Szergej, a kiesebbeket Csáki Tamás edzi majd.”

Kérdésünkre Öcsi azt sem zárta ki, hogy még játékosként is visszatér a nagypályás futballhoz, hogy hol, az csak a napokban derül ki. Az elsőséget azonban innentől természetesen az akadémiai feladatok élvezik.


A fotón: Volodimir Ovszijenko (jobbra) Neumann Gábor hívó szavára csatlakozott a VLA-hoz


Következő mérkőzés
MTK Budapest
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2020-10-24 14:45
OTP Bank Liga, 8. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
0-2
0-0
Ferencvárosi TC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-10-16 20:00
OTP Bank Liga, 7. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk