Házon belül a Zöld az úr

2019-06-29 11:17:52
Kisvárda FC

Csapatunk lezárta a felkészülés első hetét.

Egymás közti edzőmeccsel zárták a felkészülés első hetét a Kisvárda Master Good labdarúgói. Miriuta László vezetőedző szombat délelőtt kettéosztotta a keretet, és háromszor tizenöt perces meccset vezényelt csapatának.

Szó szerint vezényelt, hiszen ő volt a játékvezető is (munkáját az oldalvonalaknál Bodnár László asszisztens- és Szabó Attila kapusedző segítette – hibátlanul), és ha észrevett valami hibát, akkor megállította a játékot, és elmagyarázta, mit is kellett volna tenni. Hogy közhelyeket is pufogtassunk, jegyezzük le, hogy a játék az ilyenkor megszokott idény eleji volt és a kapuk sem forogtak sokat veszélyben. Már éppen a szájához emelte a sípot az alkalmi játékvezető, amikor a Zöldek (akiknek az összeállítása ki másnak a nevével kezdődött, mint Zöldesiével…) akciója bontakozott ki a jobb oldalon, és Kovácsréti Márk megszerezte a győztes gólt. Újrakezdésre már nem maradt idő, így már csak az volt a hátra, hogy a győztesek összeálljanak egy csapatképre. Azon feltűnt Lucas is, aki egyébként az ellenfél soraiban szerepelt, de csapatkapitányként ugye neki mindenütt helye van…

„Nemcsak üres szólam, hogy nagyon elégedett vagyok a csapattal, hanem tényleg így is van – mondta a hét zárásaként Miriuta László, aki úgy kívánt jó hétvégét a játékosainak, hogy közben meg is dicsérte őket. – Kemény héten vagyunk túl, jól dolgozott a csapat. Az, hogy olykor felemelem a hangom, nem azért van, mert elégedetlen lennék, hanem ilyen a habitusom. A tervezettől egy fél nappal hosszabb pihenőt kapnak a játékosok, és hétfőn délután folytatjuk a munkát.”


EGYMÁS KÖZÖTTI EDZŐMECCS

Zöldek–Pirosak 1–0 (0–0, 0–0)

Zöldek: Zöldesi – Hej, Rubus, Kravcsenko, Protics – Szőr, Karaszjuk – Kovácsréti, Gyüre, Grozav – Negrut

Pirosak: Minca – Melnik, Beriosz, Rjasko, Baranyai – Cukalasz, Lucas – Gosztonyi, Nikházi, Sassá – Ilics

Gólszerző: Kovácsréti


További fotók a Médiatár menüpontban.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló