Hátul ugyanúgy, elöl eredményesebben

2020-08-29 08:28:03
Kisvárda FC

Az NB III-as tartalékcsapatunk vasárnapi hazai mérkőzését a Stadionban játssza – BEHARANGOZÓ

Hat forduló után hét pont áll a Kisvárda Master Good II neve mellett. Csakúgy, mint vasárnapi ellenfelének, a Sajóbábonynak. A felek játéktudása is annyira közel lenne egymáshoz, ahogy azt a tabella is mutatja?

„Azért nem telt még el annyi forduló a bajnokságból, hogy ki lehessen jelenteni: hasonló erősségű csapattal játszunk – válaszolt a kérdésre Szabó Balázs, NB III-as csapatunk edzője. – Ha figyelembe veszem, hogy kapunk játékosokat az első csapat keretéből is, akkor nekünk nagyobb játékerőt kell képviselnünk. Főleg úgy, hogy a sorozatterhelések közepette jobb erőállapotban kell, hogy legyünk, hiszen fiatalabb a csapatunk, mint a Sajóbábonyé.”

A szerdai, tiszaújvárosi meccs volt az első a mostani bajnokságban, amikor csapatunk nem kapott gólt – igaz, ezúttal nem is szerzett. ez a fajta stabilitás lehet az alap a vasárnapi meccsre is?

„Így van, ezúttal sokkal kompaktabb volt a védelem, mint a korábbi meccseken, amikor sok gólt kaptunk – véli Szabó Balázs. – Hasonlóan jól kell most is megoldanunk a védekezést, de a befejezésekre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, hogy többször tudjunk a védővonal mögé kerülni, és a támadásbefejezéseink eredményesek legyenek.”

Ahogy az eddigi hazai meccseket, a vasárnapit is a Várkerti Stadionban játsszák, a kezdés 17.30. A pénztárak 16.30-kor nyitnak, a belépők egységesen 500 forintba kerülnek. A hat éven aluliak és a 65 év felettiek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.


NB III KELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ

Vasárnap, 17.30: Kisvárda Master Good II (15.)–Sajóbábonyi VSE (16.)

Várkerti Stadion. V.: Horváth M.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló