Hárman két válogatottban

2019-04-23 13:02:29
Kisvárda FC

A Nemzeti Sportban és a csakfoci.hu portálon is került be kisvárdai játékos a forduló csapatába.

Az egyes fordulókat követően válogatottat hirdető fórumokon, a Nemzeti Sportban és a csakfoci.hu portálon is került kisvárdai játékos a 29. játéknap legjobbnak ítélt tizenegyébe – összesen három.

A Nemzeti Sportnál az MTK elleni győztes gólunk szerzője, Horváth Zoltán tűnt fel csatárposzton. A forduló válogatottja az NS-ben: Dibusz (Ferencváros) – Nego (Mol Vidi FC), Batik (Bp. Honvéd), Szatmári Cs. (DVSC) – Knezevic (Puskás Akadémia), Haratin (Ferencváros), Nguen (Ferencváros – ő lett a forduló játékosa is egyben), Juhar (Diósgyőr) – Prosser (Diósgyőr), Horváth Z. (Kisvárda Master Good), Lanzafame (Ferencváros).

A csakfoci.hu úgy látta, hogy a kisvárdaiak közül Anton Kravcsenko és Gheorghe Grozav nyújtott olyan teljesítményt, ami méltó és elég volt a forduló válogatottjába kerüléshez. A csakfoci.hu csapata: Nagy G. (Paks) – Sesztakov (Diósgyőr), Szatmári Cs. (DVSC), Kravcsenko (Kisvárda Master Good), Risztevszki (Újpest) – Haratin (Ferencváros) – Bódi Á. (DVSC), Nguen (Ferencváros), Prosser (Diósgyőr), Grozav (Kisvárda Master Good) – Knezevic (Puskás Akadémia). A forduló cseréje: Lanzafame (Ferencváros). A forduló edzője: Szerhij Rebrov (Ferencváros).

A csakfoci.hu így indokolja két játékosunk beválogatását.

Anton Kravcsenko: Szinte hiba nélkül oldotta meg feladatát a kisvárdai hátvéd, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy csapata kapott gól nélkül játssza le szombati bajnokiját.

Gheorghe Grozav: Gólpasszt adott és végig kapura veszélyesen játszotta a szabolcsiak román válogatott futballistája. Más kérdés, hogy gólpasszánál lesen állva kapta a labdát, a játékvezető azonban nem vette észre ezt.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló