Harmadszor ebben a párosításban

2020-08-29 18:11:52
Kisvárda FC

A Honvéd–Kisvárda meccseken gyakran látott spori fújja vasárnap a sípot.

Pályafutása 171. NB I-es mérkőzését vezeti Farkas Ádám, akinek a vasárnapi Budapest Honvéd–Kisvárda Master Good összecsapás jutott osztályrészül. A 38 éves, Heves megyei illetőségű játékvezető vezetett már meccset ebben a párosításban: 2018. július 29-én, amikor a Honvéd 4–0-ra nyert a Bozsik-stadionban.

Annak a győzelemnek Supka Attila örülhetett, a legutóbbi meccsen, amelyet Farkas Ádám vezetett nekünk, meg Bódog Tamás, amikor idén június 21-én 2–1-re nyertünk Kaposváron. A két vezetőedző ugyebár immár a másik csapat kispadján foglal helyet.

Farkas Ádám eddig négyszer vezetett a Kisvárdának, tavaly november 30-án a Honvéd kisvárdai vendégjátéka alkalmával is ő fújta a sípot. Akkor 2–0-ra mi nyertünk. A negyedik, illetve sorban a második kisvárdai érdekeltségű meccse a 2019. február 16-i, Paks elleni hazai meccsünk volt, amely a kisvárdai NB I-es futballtörténet máig egyetlen gólnélküli döntetlenjét hozta.

Farkas Ádámmal tehát két győzelem, egy-egy döntetlen és vereség a mérlegünk, már három meccs óta „veretlenek” vagyunk vele. Tizenegyest egyet ítélt ellenünk (a Honvéd ellen, idegenben), a piros lapot ezeken a meccseken nem mutatta fel, a sárgát húszszor, abból tizenkettőt kisvárdai játékosnak.

A vasárnapi esti játékvezetői stáb további tagjai lesznek: Tóth Vencel, Medovarszki János (oldalvonali asszisztensek), Andó-Szabó Sándor, Erdős József (alapvonali asszisztensek) és Bornemissza Norbert (tartalékjátékvezető).


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló