Győzelmek után útravaló: „A tanulás...”

2018-11-26 09:54:16
VLA

Utánpótláshíradó: Debreceni sikerekkel zárták az őszt korosztályos csapataink, amelyek közül az U17-esek Szlovákiában is jártak.

MLSZ U19 III. Észak-Kelet, 14. forduló

Debreceni EAC–Várda LA 1–7 (0–3)

VLA: Révész D. – Gulyás B. (Miczák), Országos, Lusánszki, Szőr, Khimich (Szaharda), Avetisyan, Gyüre T., Barta Á. (Szopkó), Dibáczi, Severnyov. Edző: Korolovszky György.

Gól: Dibáczi 2, Khimich 2, Szőr (11-esből), Szaharda, Gyüre T.


MLSZ U17 III. Észak-Kelet, 14. forduló

Debreceni EAC–Várda LA 2–5 (2–2)

VLA: Kerekes D. (Végső) – Czene Z. (Vass B.), Bíró R., Ivancho, Koszta Z. (Martynuzzi), Illés G. (Szabó V.), Csontos (Czérna), Révész Bálint, Szántó L., Riznychenko, Domokos M. (Újvári). Edző: Deák Béla.

Gól: Ivancho, Illés G., Riznychenko, Bíró R., Czérna


MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet, 14. forduló

Debreceni SC-SI–Várda LA 1–6 (0–4)

VLA: Császár (Mudri) – Nyéki, Khudan, Remenyiczki (Papp Y.), Kofel – Cservenyák (Helesh), Gritsu (Ari A.), Dolhai D. (Jene) – Simon M. (Horvat), Bokor, Pataki (Rakóczi).

Gól: Bokor 4, Pataki, Simon M. Kiállítva: Khudan (48. perc).

Virágh István edző: – Fiaim! Mindig tudjátok a céljaitokat, ezért tegyetek meg mindent magatokért, egymásért! Gratulálok az őszért és remélem tavasszal előrébb léptek! A tanulás..... Sok sikert mindenkinek!


MLSZ U14 II. osztály Észak-Kelet, 14. forduló

Debreceni SC-SI–Várda LA 0–10 (0–3)

VLA: Jóbi (Popovych) – Széll (Gáncsos), Gyüre K., Ténai, Juhász D. – Babych, Vojtko (Grunda), Jávor (Szilágyi B.) – Kosovshchuk, Napuda (Bíró B.), Puporka (Kovalchyn).

Gól: Puporka 5, Vojtko, Kosovshchuk, Bíró B., Babych, Szilágyi B.

Kovács János edző: – A hétközi edzőmérkőzésen tapasztalt összeszedett, jó játékot ezúttal nem láttuk viszont. Egyénileg akartak megoldani mindent a fiúk, de ezzel a játékkal is magabiztosan győztünk, bár látjuk, min szükséges változtatnunk. Tizennégyből tizennégy, ez elismerést érdemel, de az előrelepéshez még több kell!


Nemzetközi edzőmérkőzés, U17

Lokomotív Kosice (szlovákiai)–Várda LA 3–9 (2–2)

VLA: Kerekes D. (Végső) – Czene Z., Bíró R., Csontos (Martynuzzi), Révész Bálint, Szántó L., Koszta Z. (Sztankovics), Ivancho, Domokos M. (Czérna), Illés G. (Vass B.), Riznychenko.

Gól: Domokos 3, Ivancho 2, Illés G., Riznychenko, Czérna, Sztankovics

Deák Béla edző: – A szlovák bajnokság másodosztályának listavezetője ellen léphettünk pályára és játszottunk egy nagyon jó iramú a felkészülésünk szempontjából rendkívül hasznos mérkőzést. A kezdéskor alaposan megleptek bennünket az egész pályás letámadással, majd az azt követő direkt futballal, így kétszer is sikerült megszerezniük a vezetést. Ezt követően jól reagáltunk, felvettük a ritmust, letámadtuk őket és a mérkőzés hátralévő részében már a mi akaratunk érvényesült. Pozitívuma a mérkőzésnek, hogy fizikálisan erős csapat ellen sikerült párharcerősen futballozni. Voltak jó egyéni teljesítmények, de a csapatjáték is jól működött, különösen a második félidőben, amikor szebbnél szebb gólokat szereztünk. Rendkívül fontosak számunkra az ilyen nemzetközi mérkőzések, mert a bajnoki találkozókon nem találkozunk hasonló ellenfelekkel, nincsenek rákényszerítve a srácok a gyors döntésekre és a fizikai kontakttal járó párharcok száma is elenyésző. Gratulálok a csapatnak, mert erős ellenféllel szemben is a saját játékunkat tudtuk játszani, a mérkőzés nyolcvan percében dominálva esetenként szemre is tetszetősen.


A képen: A Kassán sikeresen szereplő U17-es akadémiai csapat


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló