Gyors viszontlátás

2020-06-08 20:01:42
Kisvárda FC

A fehérvári játékvezetői stábból ketten is Kisvárdára érkeznek kedden.

Alig köszöntünk el tőle, máris üdvözölhetjük Bogár Gergőt, aki alapvonali asszisztensként tagja volt a Fehérvár elleni szombati mérkőzésünk játékvezetői stábjának, kedden pedig már ő fújja a sípot a Kisvárda Master Good–Mezőkövesd mérkőzésen. Az azt megelőző találkozásunk is Fejér megyében volt esedékes a 28 éves, 23. élvonalbeli meccsére készülő sporival, hiszen február 15-én ő fújta a sípot a felcsúti meccsünkön, amelyet 3–1-re veszítettünk el – nagyban köszönhetően játékosunk, Cornel Ene korai (20. perc) kiállításának.

Ezzel együtt pozitív a mérlegünk Bogár Gergővel, aki eddig ötször vezetett csapatunknak az NB I-ben, és az első három meccsünket megnyertük vele 2019-ben (Haladás idegenben 1–0, DVSC idegenben 3–1, Paks hazai pályán 1–0), majd az irányításával elveszítettünk két Puskás Akadémia elleni meccset (hazai pályán 1–0-ra és az említett idegenbelit 3–1-re). Tizenegyest egyet ítélt a javunkra (Debrecenben) és Ene kiállításán kívül máskor nem vette elő a piros lapot. A sárga lapot annál többször, az eddigi öt meccsén 17-szer figyelmezette játékosainkat (a legtöbbször Teodorosz Berioszt, négyszer), az ellenfeleket „csak” kilencszer.

Bogár Gergő oldalvonali asszisztensei Horváth Róbert és Becséri Gergely lesznek, az alapvonalaknál a fehérvári meccsünket vezető Andó-Szabó Sándor és Lovas László segíti majd a munkáját, Csatári Tibort pedig tartalékjátékvezetőként a kispadoknál láthatjuk.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-09-27 15:45
OTP Bank Liga, 5. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskéd KSK
0-10
0-4
Kisvárda Master Good
Kecskéd, Sportpálya
2020-09-19 15:00
Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk