Hátrányból fordítva győztünk a BVSC otthonában

2020-10-25 11:45:26
Kisvárda FC

A Kisvárda Master Good II ma Zuglóban lépett pályára, a mérkőzésről ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSBAN számoltunk be.

NB III KELETI CSOPORT: 15. FORDULÓ

BVSC-ZUGLÓ–KISVÁRDA MASTER GOOD II 1–2 (1–0)

Budapest, BVSC-Zugló Stadion, 50 néző. V.: Altorjay.

BVSC: Gábor - Komódi (Hrepka, 66.), Fisli, Balogh B., Tóth K., Murai, Kelemen, Schrammel, Simon K. (Pintér N., 75.), Balogh M., Kovács G. Edző: Gabala Krisztián.

Kisvárda II: Perehanec – Himics (Kirjuhin, 77.), Vass O., Avetiszjan, Baranyai – Mihalik (Bíró R., 88.), Lakatos Cs. – Szentes D. (Czérna, 66.), Atamasz, Sikorszki (Riznicsenko, 66.) – Jelena. Edző: Szabó Balázs.

Gólszerzők: Kovács G. (7.) illetve Jelena (56.), Himics (70.)

Szabó Balázs: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, nem a megbeszéltek szerint álltunk hozzá. Néhány figyelmetlenségből adódott az ellenfélnek lehetősége, a megbeszélt szöglet után találtak egy gólt. Ezután fokozatosan egyre feljavult a játékunk, többet birtokoltuk a labdát, a második félidőben végig mi domináltunk. A hazaiak kontrákból voltak veszélyesek, sok helyzetet nem tudtunk kialakítani, viszont amit kialakítottunk abból sikerült gólt szereznünk. Úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerült megfordítanunk a mérkőzést, és idegenben tovább folytatódik ez a sikerszéria.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Belényesi Miklós, erőnléti edző vezetésével már melegítenek fiaink.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a Kisvárda kezdte a játékot.

5. perc: Simon Krisztián jobb oldali szöglete után Perehanec elsőre az égbe bokszolta a labdát majd a másodikat végleg megszerezte.

6. perc: Fisli 20 méteres lövését Lakatos blokkolta, a lábáról a léc felett hagyta el a játékteret a labda, szöglet.

7. perc: GÓL! Simon jobb oldali szögletét Kovács Gábor fejelte a túloldalról középre mely ide-oda pattogott, majd vissza került elé és 5 méteres lövése Lakatosról és a jobb oldali kapufáról pattant a gólvonal mögé. 1–0.

9. perc: Kelemen cselezett balról befelé 16 méteres bal alsó sarokba tartó lövését Perehanec szögletre ütötte.

14. perc: Szentes jobb oldali beadása után Jelena csúsztatott bele a labdába amely elpattogott a hazai kapu előtt.

17. perc: Az első kisvárdai szögletet Atamasz végezte el jobbról, beadása után Himics fejjel „belekapott” a labdába amelyet a védők tisztázni tudtak.

24. perc: Lakatos átadásával – az időközben a védelemből a középpályára rendelt – Himics került helyzetbe, de a lövés pillanatában elcsúszott.

25. perc: Baranyai vállalkozott 22 méterről lövésre, de a próbálkozása elkerülte a bal alsó sarkot.

28. perc: Mihalik indításával Szentes futott el a jobb oldalon, középre adása után Jelenát Balogh Béla szerelte.

29. perc: Simon Krisztián bedobása után a bal oldalon Kelemen fordult le védőjéről, az alapvonalról középre adott, de Perehanec lehúzta a labdáját.

33. perc: Kelemen tolta a 16-oson belül a megszerzett labdát Tóth Keve elé, aki 16 méterről a jobb alsó sarok mellé lőtt.

39. perc: Kelemen bal oldali beadása átszállt a túloldalra ahol Komódi passzolta Balogh Bélához a labdát, és a korábbi válogatott védő 8 méteres lövésének Baranyai állta útját.

42. perc: A játékvezető addig-addig beszélgetett a hazaiak edzőjével, Gabala Krisztiánnal, míg fel nem mutatta neki a sárga lapot.

44. perc: Kelemen játszotta át a 16-os sarkánál Atamaszt, középre gurításából Schrammel 16 méterről lőtt Perehenec balra vetődve védett, kipattanót Murai a hálóba lőtte, de már lesről.

45. perc: 1 perc ráadás lesz.

45. perc: Atamasz jobb oldali szöglete után Gábor kapus bokszolt bele a labdába, amit Lakatos fejelt tovább, de mielőtt Jelena lőni tudott volna a lábáról lecsúszott a labda.

45+1. perc: Véget ért az első játékrész.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, a hazaiak kezdték ezt a játékrészt, csere egyik oldalon sem volt.

48. perc: Vass Ottó kapott sárga lapot miután lekönyökölte Murait.

54. perc: Atamasz átadása után Szentes egy cselt követően lövőhelyzetbe került az ötös sarkánál, de kísérletét Fisli blokkolni tudta.

56. perc: GÓÓÓL! Atamasz 22 méteres lövését Gábor csak kiütni tudta, érkezett Jelena a kipattanóra és 6 méterről a kapu bal oldalába fejelte a labdát. 1–1.

57. perc: Schrammel tolta a labdát Simon Krisztiánhoz akinek 15 méteres lövését Perehanec biztos kézzel fogta.

58. perc: Kelemen került nagy helyzetbe a bal oldalon, egy lövőcsel után a lécet találta el a bal felső saroknál.

62. perc: Komódi jobb oldali beadására középen Murai és Avetiszjan egyszerre érkezett, mindketten a földre estek miközben a labda Perehanec kezébe gurult.

65. perc: Ezúttal a BVSC fizioterepautája, Dudás János kapott sárga lapos figyelmeztetést a kispadon helyet foglalók közül.

66. perc: Csere mindkét oldalon. A hazaiaknál Komódi helyett Hrepka jött be. Nálunk két változtatás: Szentes helyén Czérna, Sikorszkién pedig Riznicsenko folytatja.

70. perc: GÓÓÓL! Czérna jobbról remek labdát tálalt Himics elé, aki 15 méterről a kivetődő kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt. 1–2.

75. perc: Cserél a BVSC. Simon Krisztián helyére Pintér Nikolasz állt be.

76. perc: Fisli 23 méteres középről leadott lövése néhány centivel kerülte el a kapu jobb oldalát.

77. perc: Himics helyére Kirjuhin állt be.

82. perc: Mihalik lőtt 18 méterről a jobb alsó sarok mellé.

84. perc: Jobb oldali BVSC szöglet után ide-oda pattogott a labda ötösön belül, végül Vass Ottóval szemben szabálytalankodtak, szabadrúgás kifelé.

87. perc: Fisli kapott sárga lapot miután buktatta Kirjuhint.

88. perc: Mihalik helyére Bíró Roland állt be.

90. perc: Letelt a rendes játékidő, három perc a hosszabbítás.

90+1. perc: Veszélyes BVSC szabadrúgás után kisvárdai kontra minek a végén Czérna hosszan indította Riznicsenkot.

90+2. perc: Kései becsúszása után Czérna kapott sárga lapot.

90+3. perc: Az előző esetnél piros lapot reklamáló Gabala Krisztián és Dudás János is megkapta második figyelmeztetését, így kiküldte őket a játékvezető. Ugyanígy járt az egyik cserejátékos, Zaka Gergő is, aki ugyancsak piros lapot kapott.

90+3. perc: A hazaiak edzője nem volt hajlandó elhagyni a pályát, így a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek. Győzött a Kisvárda II!



Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló