Feláldozta a vakációját a gyógyulásáért

2020-07-30 17:15:18
Kisvárda FC

Hét hónapig sérülten játszott a védőnk, aki a bajnokság után műtéten esett át.

Zaklatott szezonon jutott túl Anton Kravcsenko, akinek a bajnokság közben többször is kiújult a hasfalsérülése, így a bajnoki mérkőzések nagyjából felén jutott lehetőséghez, összesen 17-szer lépett pályára. A 29 éves futballista az InStat-indexek alapján így is bekerült az NB I 2019-2020-as válogatottjába.

A felkészülés első két hetéről is hiányzott ukrán belső védőnk, aki immár Kisvárdán tartózkodik, és azért dolgozik, hogy minél előbb teljes értékű játékosként térjen vissza a pályára.

„November óta küszködtem ezzel a makacs sérüléssel, amit hét hónapon keresztül úgy próbáltam kezeltetni, hogy közben a csapat rendelkezésére is tudjak állni – mondta Anton Kravcsenko, aki ezzel remélhetőleg túljutott a megpróbáltatásokon, merthogy: – A vakációmat feláldozva a bajnokság után műtéti beavatkozáson és az azt követő rehabilitáción vettem részt, majd visszatérve a csapathoz azon dolgozom, hogy minél előbb be tudjak kapcsolódni a teljes edzésmunkába.”

Kravcsenkón kívül az ifjú apa, Claudiu Bumba és az egyik új szerzemény, Horváth Zoltán is külön edz a csapattól. Román középpályásunk az előző bajnokság végén összeszedett bokacsontrepedéséből van visszatérőben, míg a csütörtökön születésnapját ünneplő csatár combizom-húzódás miatt kényszerül könnyített munkára.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló