Ez nem nézett ki jól

2021-02-06 17:53:25
Kisvárda FC

Továbbra is vészes a góltalanságunk, az első félidő gyenge játéka pedig vereséghez vezetett – HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

A sereghajtó Diósgyőr vendégei voltunk szombaton, és abban a reményben léptünk pályára, hogy miként ebben a bajnokságban mindig, vereség után jön a javítás. Márpedig kedden, az MTK ellen kikaptunk (0–2), így a bajnokságbeli módi alapján most eredményesebb mérkőzésnek kellett volna következnie.

Ebből azonban semmi nem valósult meg. Azt sosem tudjuk meg, mire ment volna a Diósgyőr, ha nem segítjük hozzá két gólhoz az első félidőben, de az tény, az első találatot követően után nem tudtunk váltani, az első negyvenöt percben mélyen tudása alatt játszott a csapat, és még szünet előtt kétgólos hátrányba került. Tegyük hozzá, zsinórban a harmadik meccsén ítéltek a kárunkra tizenegyest, a mostani volt mind közül a legvitathatóbb.

A kettős cserének köszönhetően a második játékrész egy fokkal jobban nézett ki, Jaroslav Navrátil beküldésével megérkeztek a beadások is, majd a harmadikként pályára küldött Jelena Richárd legalább olykor megjátszható volt a tizenhatoson belül. Végre vezettünk egy olyan támadást is, ami a bajnokság első körében jellemző volt a csapatra, de amikor annak végén Claudiu Bumba majd Jelena is hibázott, akkor elkönyvelhettük, ez tényleg nem a mi napunk. A végén Kovácsréti Márk veszélyeztetett két szabadrúgásból, de lövései elkerülték a kaput, így szépítésre sem futotta.

Továbbra is vészes a góltalanságunk, ezen változtatni kell. Sürgősen, hiszen szerdán következik az NB II-es Soroksár elleni idegenbeli kupamérkőzés, majd szombaton a Zalaegerszeg látogat Kisvárdára.


OTP BANK LIGA: 20. FORDULÓ

DIÓSGYŐRI VTK–KISVÁRDA MASTER GOOD 2–0 (2–0)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Andó-Szabó (Tóth V., Szert – Erdős, Vad)

DIÓSGYŐR: Malenica – Milovic, Soldo, Hegedűs J. – Sesztakov (Iszlai, 82.), Márkvárt D., Max, Suljic (Drazsics, 66.) – Grgic, Vanecek (Ivanovszki, 77.), Marin. Vezetőedző: Zoran Zekic

KISVÁRDA: Dombó – Melnik, Prenga, Csirkovics, Hej – Lucas, Szimovics (Karabeljov, 82.) – Sassá (Navrátil, a szünetben), Ötvös B. (Kovácsréti, a szünetben), Bumba (Zlicsics, 82.) – Viana (Jelena, 66.). Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerző: Vanecek (11-esből, 1–0) a 10., Hegedűs J. (2–0) a 40. percben


A gólok története

10. perc: Lucas pöckölte el a labdát Grgic elől, utóbbi tovább futott, és a felszabadítani készülő Hej lábáról „lelopta” a labdát a tizenhatos sarkánál, és miközben a kisvárdai védő jobb lába lövésre lendült, Grgic nagyot esett, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. A tizenegyesből Vanecek jobbal a jobbra vetődő Dombó mellett a bal alsó sarokba gurította a labdát, 1–0.

40. perc: Hegedűs János végezhetett el szabadrúgást a kaputól 28 méterre, kissé jobbról. Jobblábas lövése után a nyújtózkodó Dombó bal keze mellett a bal felső sarokba vágódott a labda, 2–0.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló