Edzés lesz a vihar után

2019-06-27 15:25:20
Kisvárda FC

A hatalmas eső adta a beszédtémát az öltözőben, szerencsére mindenki megúszta szárazon – FOTÓGALÉRIA A MÉDIATÁRBAN

Hamar elterelődött a szó és a téma a csapat sorsolásáról Kisvárdán, hiszen a 14 óra körül lecsapott ítéletidő következtében szinte nincs is olyan ház a városban, amelyben ne keletkezett volna viharkár. Az emberek az utcákon és a portájukon szedik és seprik a gallyakat, várják a tűzoltókat, hogy a testesebb fákat arrébb tegyék, megszüntetve a közlekedési akadályokat. Nagyon sok háznak megrongálódott a tetőszerkezete (az egyik bevásárlóközponté gyakorlatilag teljesen odalett), több játékosunk is átélt borzalmakat, az egyikőjük által bérelt ingatlanon is kilyukasztotta a tetőt a kidőlt kémény. A Várkerti Sporttelepen is dőltek ki fák, szakadtak le gallyak, kispad fordult ki a helyéről, szakadt le kerítés, van egy kis beázás is az épületben, de összességében nincs nagy baj.

A világvégét sejtető időjárás vitte a szót a délutáni edzésre gyülekező játékosok között – merthogy lesz edzés, a régi centerpálya sínylette meg legkevésbé a vihar pusztítását, ott nincs akadálya a tréning megtartásának. Vezetőedzőnk, Miriuta László is arról beszélt, hogy ilyet ő még nem látott, de azért a sorsolásról is véleményt alkotott.

„Tudomásul kell vennünk, hogy a sorsolás nem kívánságműsor, és előbb-utóbb mindenkivel játszanunk kell – mondta a szokásos mosolyával a szája sarkában Miriuta László. – Annak örülök, hogy hazai pályán kezdünk, egy győzelem lökést adhatna a nehéz sorozatunkhoz. Nálam nincs olyan, hogy döntetlenre játszanánk, mindenki ellen győzni akarunk majd, persze azt is tudom, nem lehet, mindig nyerni.”


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2020-10-03 17:00
OTP Bank Liga, 6. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskéd KSK
0-10
0-4
Kisvárda Master Good
Kecskéd, Sportpálya
2020-09-19 15:00
Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk