Döntetlen a Debrecen ellen

2018-07-07 17:19:26
Kisvárda FC

Nem született gól csapatunk szombati edzőmeccsén.

A Kassán szerzett 1–0-s és a diósgyőri 2–1-es győzelem után szombaton kora este Debrecenben sem szenvedett vereséget csapatunk. Az edzőmeccs gólnélküli döntetlennel ért véget.

Kondás Elemér vezetőedző ezen a mérkőzésen nem számíthatott a combját fájlaló Lucas Bertuccira, a szintén kisebb sérüléssel bajlódó Anton Sinderre, valamint Gosztonyi Andrásra és Horváth Zoltánra. A Loki szombaton már a második meccsét játszotta (délelőtt a Balmazújváros ellen ért el 2–2-es döntetlent), természetesen teljesen más sorral, és a Kisvárda ellen bevetett tűnt az erősebbnek.

A mérkőzésen a házigazdának volt több helyzete, az első félidőben Takács Tamás fejelt fölé, aztán Könyves Norbert emelését védte Zöldesi Illés, majd Tőzsér Dániel találta el szabadrúgásból a lécet, végül Bódi Ádám lövését hárította Zöldesi. A Kisvárda a kontrajátékra rendezkedett be, leginkább Brana Ilics meglódulásaiban volt veszély, de Rados Proticsnak is akadtak veszélyes beadásai.

A második félidő már kiegyenlítettebb volt, Bohdan Melnik és Hej Viktor révén távoli lövésekkel veszélyeztetett a Várda, míg a másik oldalon Felipe kapus védte Varga Kevin lövését. Maradt a gólnélküli döntetlen, ami után legközelebb szerdán, Ukrajnában játszik csapatunk.

DVSC–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–0

Debrecen-Pallag, zárt kapuk mögött

V: Nagy N.

DVSC: Kosicky (Kovács P.) – Cikos, Kinyik, Szatmári Cs., Kobin – Bódi Á., Haris (Csősz), Tőzsér, Varga K. – Könyves (Calvente), Takács T.

KISVÁRDA: Zöldesi (Felipe) – Izing, Beriosz (Jánvári), Parcvanija (Vári B.) – Melnik – Lukjancsuk (Hej), Karaszjuk (Mitosevics), Misic, Protics (Zanko) – Ilics, Sassá (Kovácsréti)

Kondás Elemér, vezetőedző: – Az volt a legfőbb célunk, hogy mérkőzésterhelést kapjanak a játékosok, de néhányan hiányoztak kisebb sérülés miatt, inkább biztonsági okokból maradtak ki, nehogy komolyabb bajuk legyen. Nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, amilyet szerettünk volna, voltak hiányosságaink, abból is adódóan, hogy az ellenfelünk letámadott bennünket. A labdakihozatalaink nem voltak olyan jók, mint Diósgyőrben, de futóteljesítményben mindenki jót nyújtott.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló