Csúcsbeállítás és dobogó

2019-08-18 13:37:28
Kisvárda FC

Gheorghe Grozavon kívül csak egy kisvárdai játékos volt eddig képes hasonló sorozatra.

Gheorghe Grozav harmadik gólját szerezte a bajnokságban, a Honvéd elleni szombati bajnokin a szemfülessége eredményezett újabb találatot. Román válogatott támadónk a mostani bajnokságban a harmadik mérkőzésen talált be, ezzel beállított egy klubcsúcsot, amelyet a tavalyi bajnokságból Horváth Zoltán tartott. Ő az előző évi sorozatban a 8. és a 10. forduló között volt egymást követő három meccsen eredményes, akkor a Haladás (4–1) elleni hazai valamint a DVSC (1–3) és a Paks elleni idegenbeli (1–4) meccseken talált be.

A mostani bajnokságban mindhárom meccsen eredményes Grozav győztes gólt szerzett a Paks ellen (1–0), szépített Debrecenben (1–4) és bebiztosította a sikerünket a Honvéd ellen (3–1). Vagyis Horváthhoz hasonlóan az ő sorozatában is szerepel Paks és DVSC elleni mérkőzés, neki is egy hazai fellépés után két idegenbelin jött össze a triplázás, azzal a különbséggel, hogy két győztes és csak egy vesztes meccset hozott a sorozat.

Grozav a három forduló alatt szerzett három góljával dobogós az OTP Bank Liga góllövőlistáján. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy „Gicu” a bajnokság legeredményesebb nem Fehérvár-játékosa, hiszen őt csak az egyaránt négy gólnál tartó Vidi-duó, Futács Márkó és Arminn Hodzic előzi meg. Ráadásul olyan gólörömre is képes, mint a mellékelt fotón...


Fotó: nso.hu


Következő mérkőzés
Mol Fehérvár FC
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2020-06-06 19:00
OTP Bank Liga, 27. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-0
0-0
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-05-30 16:55
OTP Bank Liga, 26. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk