Boldog ünnepeket mindenkinek!

2020-12-23 22:29:23
Kisvárda FC

A nehéz, fárasztó esztendő végén mondunk köszönetet és kívánunk minden jót karácsonyra és 2021-re is.

Most, hogy az utolsó meccs is véget ért ebben a hosszúra nyúlt 2020-as futballévben, meghúzhatjuk a vonalat, immár nemcsak saját csapatunknak nem kell szurkolni, hanem a többi eredményt sem kell figyelni. Nem maradt sok időnk szentestéig, nagyjából egy nap, hogy feldolgozzuk a történteket.

De hát ez egy ilyen év volt – koronavírussal, leállással, újrakezdéssel, zárt kapus meccsekkel, pozitív és negatív tesztekkel és hiányzásokkal. No, meg örömökkel, hiszen ha az első csapatunkat nézzük, akkor másodjára is megkapaszkodott az élvonalban, harmadik NB I-es évében pedig a legjobb őszét produkálta. Úgy tűnik, tartalékcsapatunk is megvetette a lábát az NB III-ban, tovább csinosodott a létesítményünk, az esztendő egyik legnagyobb eredménye pedig, hogy utánpótlásműhelyünk, a Várda LA bekerült az ország tíz államilag kiemelten támogatott akadémiája közé.

Úgyhogy megérte dolgozni, mert dolgoztunk keményen. Játékosok, stábtagok és alkalmazottak, támogatók és szurkolók, akiknek azt is el kellett viselniük, hogy a zárt kapus meccsek miatt kiszorultak a stadionból.

Mindenkinek jár a köszönet és a jól megérdemelt pihenés, hogy januártól minden kezdődjön elölről – remélhetőleg nemsokára már a normális kerékvágás közepette.

Addig is áldott, békés és szép karácsonyi ünnepeket valamint boldog, legalább ennyire sikeres, de legfőképpen egészséggel teli 2021-es esztendőt kívánunk a kisvárdai futballcsaládnak és szimpatizánsaiknak és persze az egész magyar labdarúgó társadalomnak is!


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló