Benne voltunk a tévében!

2018-10-19 19:18:27
Kisvárda FC

Az M4 Sport péntek esti Játékoskijáró című magazinjában Dajka László vezetőedzőt elkísérték egykori gimnáziumába.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának felvezető műsorában, az M4 Sport Játékoskijáró című magazinjában szerepelt a Kisvárda Master Good, pontosabban csapatunk vezetőedzője, Dajka László. A trénert elkísérték egykori iskolájába, a Bessenyei György Gimnáziumba, ahol meglepetés is érte, hiszen két korábbi osztálytársa várta egy tanteremben.

„Amikor már lehetett látni, hogy akár vihetem is valamire, akkor nem keresztbe tettek, hanem támogatták a törekvéseimet és a fölfelé ívelő fiatalkori pályafutásomat” – mesélt iskoláséveiről a szakember, aki igyekezett minden tantárgyból megfelelni, hogy ne okozzon problémát tanárainak.

A trénert aztán a stadionba is elkísérték, s ott Révész Attila sportigazgató is megszólalt, és láthatjuk munka közben is a vezetőedzőt.

„Én olyan edző vagyok, aki nagyon szeret nyerni. A hétközi munkában mindent megteszek azért, hogy a lehető legnagyobb esélyünk legyen a hétvégén nyerni” – mondta a Kisvárda trénere, aki tükörbe tud nézni és gratulál azoknak a kollégáinak, akiknek 90/60 marad a pulzusa onnantól kezdve, hogy kilépnek a pályára.

A Kisvárda–Mezőkövesd mérkőzést élőben közvetíti október 20-án, szombaton 17:00-tól az m4sport.hu.

Az írás és a videó megtekinthető a www.m4sport.hu oldalon.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-09-27 15:45
OTP Bank Liga, 5. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskéd KSK
0-10
0-4
Kisvárda Master Good
Kecskéd, Sportpálya
2020-09-19 15:00
Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk