Bátran és eredményesen!

2018-08-17 11:25:57
Kisvárda FC

Dajka László elsősorban azt várj a Puskás Akadémia elleni idegenbeli meccstől, hogy támadásban bátrabb legyen a Kisvárda.

Túl a tavalyi első négy helyezett elleni meccseken, azzal a reménnyel vág neki a Kisvárda Master Good az NB I-es bajnokság folytatásának, hogy megkezdi a gól- és pontgyártást. A Puskás Akadémia elleni felcsúti mérkőzésen, szombaton Dajka László mutatkozik be vezetőedzőként a várdai kispadon.

„Sok mindent belesűrítettünk az elmúlt napokba, meglátjuk, mire lesz elég – kezdte a honlap tájékoztatását Dajka László. – Úgy gondolom, ebből az időszakból kihoztuk a maximumot, átskáláztunk mindent, amit a játékosoknak egyébként tudniuk kell. Megvan az elképzelésünk a játékra vonatkozóan is, jöhet a mérkőzés. Azt szeretném, ha stabil lenne a védekezésünk, de feljebb tudnánk tolni a védővonalunkat. Szeretném azt is, ha jóval hatékonyabbak lennénk támadásban. Legyenek helyzeteink, rúgjunk szögleteket, harcoljunk ki szabadrúgásokat. Azt várom tehát, hogy többet mutassuk meg magunkat az ellenfél kapuja előtt, mint eddig, hiszen ha többet támadunk, több az esély a gólszerzésre is. Az összeállítást befolyásolja a kényszer, hiszen vannak sérült és eltiltott játékosaink is. Egy-két emberen látok formajavulást, ők bekerülhetnek a csapatba, illetve bízom benne, hogy akiben van és volt gól, az nem felejtette el annak a tudományát. ”

Dajka László ismerős környezetbe tér vissza, hiszen dolgozott a felcsúti utánpótlásban.

„Nagyon szép időszakot töltöttem ott, és mindig jó érzésekkel megyek oda vissza. Nagyon szeretném, ha a csapatom megmutatná, hogy bátor, amely kezdeményez és mer futballozni. Emellett nagyon az sem lenne baj, ha eredményesek is lennénk.”


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2020-10-03 17:00
OTP Bank Liga, 6. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskéd KSK
0-10
0-4
Kisvárda Master Good
Kecskéd, Sportpálya
2020-09-19 15:00
Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk