Ami tegnap elég, az holnap már kevés

2018-11-02 18:17:37
Kisvárda FC

Dajka László vezetőedző szívéhez kedves csapat, a Honvéd érkezik szombaton Kisvárdára.

Megdobbanhat a szíve Dajka Lászlónak, hiszen csapatunk edzője az ellen a Honvéd ellen készítette fel a kisvárdaiakat, amelynek színeiben 1979 és 1988 között 231 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, onnan került be a válogatottba és öt bajnoki címet is nyert a színeiben.

„Szívemnek nagyon kedves a Honvéd, nagyon szép időszakot töltöttem el ott, remek csapat és nagyszerű társaság jött össze – nosztalgiázott Dajka László. – Az egy teljesen más világ, nem is érdemes összehasonlítani a mostanival. Azt szoktam mondani, ami tegnap elég volt, az holnap már kevés, és ez ránk is igaz, hiszen a Vidi elleni döntetlent semmiképpen nem kudarcként éltük meg, de még többet kell tennünk annak érdekében, hogy a Supka Attila keze alatt kiválóan teljesítő Honvéd ellen is legyen esélyünk a jó eredmény elérésére.”

A hétközi munkát színesítette a gyöngyösi kupameccs, amelyet úgy is magabiztosan nyert meg 4–0-ra a Várda, hogy már kimondottan a szombaton 17 órakor kezdődő fellépést tartotta szem előtt.

„Hazai pályán bátran kell futballoznunk, hittel és önbizalommal – folytatta Dajka László. – A Vidi elleni hibákat ki kell küszöbölnünk, de az akkor elért eredmény erőt adhat. Valami újdonsággal mindenképpen elő kell rukkolnunk, hogy pontot vagy pontokat tudjunk itthon tartani.”


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló