A szombati helyszínről is ismerjük

2019-11-01 19:07:22
Kisvárda FC

Eddig kétszer vezetett nekünk a Vidi otthonában, szombaton másodszor dirigál majd Diósgyőrben.

A 79. mérkőzését vezeti az NB I-ben szombaton Berke Balázs, a negyediket a Kisvárda Master Goodnak. A már FIFA-minősítéssel rendelkező játékvezető munkáját szombaton Miskolcon oldalvonali asszisztensként Albert István és Medovarszki János, az alapvonalaknál Farkas Ádám és és Ducsai József, tartalékjátékvezetőként pedig Csatári Tibor segíti majd.

Berke Balázzsal az NB I-ben csaknem egy évvel ezelőtt találkoztunk először – éppen a diósgyőri mérkőzésünkön, 2018. december 8-án. Az akkor (is) 1–1-re végződött meccsen kiállította a kisvárdai Pavlo Lukjancsukot, az őt néhány perccel korábban letaroló Vernes Richárdot viszont nem, utóbbit végül a felvételek alapján tiltottak el.

Ezen kívül Berke Balázs még két székesfehérvári mérkőzésünket vezette 2019-ben: a március 2-it, amikor 2–1-re és az augusztus 31-it, amikor 3–0-ra kaptunk ki. Az eddigi három meccsen a piros lapos figyelmeztetést csak Lukjancsukkal szemben alkalmazta, tizenegyest sem nekünk, sem ellenfeleinknek nem fújt be. Játékosainknak kilenc, az ellenfél futballistáinak öt sárga lapot osztott ki ezeken a mérkőzéseken. A kisvárdai Cornel Enét mindhárom meccsen figyelmeztette – most aligha fogja, hiszen a védőnk sérült.


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2020-10-03 17:00
OTP Bank Liga, 6. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskéd KSK
0-10
0-4
Kisvárda Master Good
Kecskéd, Sportpálya
2020-09-19 15:00
Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk