A mezőny első feléhez tartoznak

2019-10-22 07:40:16
Kisvárda FC

A múlt hétvégén is a győzelmek voltak túlsúlyban.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) bajnoki rendszerében péntektől vasárnapig játszott kisvárdai érdekeltségű mérkőzések mérlege: hat győzelem, egy döntetlen és három vereség. Volt már jobb, de ezen sincs mit szégyellni.

Főleg, hogy a felnőtt csapataink győzni tudtak: az NB I-es legénység Kaposváron, a megye I. osztályban szereplő második számú együttesünk Újfehértón gyűjtötte be a három pontot. Élvonalbeli csapatunk az ötödik helyen áll a tabellán, míg a két egymást követő meccsét most először megnyerő megye egyes legénység a nyolcadik helyre lépett előre, így már ők is a mezőny első feléhez tartoznak.

Utánpótláscsapataink közül az U19-esek váratlanul nem bírtak az alsóházi Cigánddal, így a tabellán elveszítették éllovas pozíciójukat és a harmadik helyre csúsztak vissza. Az U17-esek viszont nem bíztak semmit a véletlenre a szomszédvári rivális ellen, a fölényes győzelemmel, jobb gólkülönbségének köszönhetően a VLA megőrizte első helyezését.

Középső korosztályos csapataink, az élvonalban újoncként is remeklő U15-öseink és U14-eseink egyaránt elszenvedték első vereségüket. Mentségükre legyen mondva, hogy nem vallottunk szégyent, és szoros meccsekre késztették a veretlen Puskás Akadémiát. A tabellán az U15-ös csapatunk a harmadik, a kisebbek továbbra is az első helyen állnak, de egy meccsel többet játszottak a kétpontos hátrányban lévő, harmadik helyen álló legyőzőjükhöz képest.

A kicsik nem tévesztettek lépést, az U13-asok és az U12-esek is nyertek Balmazújvárosban. Az I. osztály Északkeleti csoportjában mindkét kisvárdai csapat meghatározó tényező, a nagyobbak a második, a kisebbek a harmadik helyen állnak.

A lányoknál a hétvégén vesztes U19-es csapatunk az Északkeleti csoport ötödik pozíciójában foglal helyet, a fölényes sikert aratott U14-esek viszont a másodikok. Az U16-osok kedden lépnek pályára, 17 órától a Gesztelyt fogadják.

A mérkőzésekről készült fotókat megtalálja a Médiatár menüpontban (NB I, megye I., U19, U17), csakúgy, mint NB I-es csapatunk mérkőzésének képes összefoglalóját. Utánpótláscsapataink eddigi mérkőzéseinek tudnivalói és a sorsolások egy helyen az Utánpótlás VLA/Eredmények menüpont alatt.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló