A listavezető érkezik

2020-09-04 13:10:11
Kisvárda FC

Péntek után szombaton is meccs a stadionban, az NB III-asok is itthon játszanak – BEHARANGOZÓ

Kivételesen szombaton rendezik az NB III-as fordulót (ennek oka, hogy a válogatott vasárnap lép pályára, és ilyenkor azon a napon nem lehet NB-s meccseket rendezni), tartalékcsapatunk pedig az eddigieknek megfelelően – ha csak nem lesz extra időjárási jelenség – a Várkerti Stadionban rendezi itthoni mérkőzéseit, amelyre egységesen 500 forintba kerülnek a belépők (a hat éven aluliak és a 65 éven felüliek számára ingyenes a belépés). A mérkőzés 16.30-kor kezdődik, a pénztárak 15.30-kor nyitnak.

Az ellenfél pedig? A listavezető Eger, amely öles léptékkel halad céljai megvalósulása felé. A hevesiek a hét meccsükből hatot is megnyertek, van már 4–0-s, 5–0-s és 6–0-s sikerük is. Egyetlen vereségüket (0–2) pedig hazai pályán a BVSC ellen szenvedték el.

„Az éllovas látogat hozzánk, amely a hírek és a jelek szerint a bajnokság megnyerésére és a feljutásra törekszik – mondta a riválisról Szabó Balázs, a Kisvárda Master Good II edzője. – Ugyanakkor nincs mitől megijednünk, a valós tudásunkat kell nyújtanunk, illetve az NB I-es csapatból visszajátszókkal kiegészülve úgy gondolom, mi is komoly tényezők leszünk. Játékosaink számára most az jelenti a motivációt, hogy a magasabb osztályban megfordult játékosok alkotta listavezető ellen adhatnak számot tudásukról. Az Eger eddig sok gólt szerzett, viszont az ellenfelek alig találtak be a kapujába, így elöl és hátul is koncentrált teljesítményre lesz szükségünk a siker érdekében.”


NB III KELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ

Szombat, 16.30: Kisvárda Master Good II (12.)–Eger SE (1.)

Várkerti Stadion, v.: Erdélyi B.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló