A jegyvásárlás péntek-szombati rendje

2019-10-25 06:10:10
Kisvárda FC

A meccs napján már délelőtt nyitva lesz a pénztár.

A legutóbb három hete itthon játszó, ezt követően pedig hazai környezetben csak november 23-án fellépő kisvárdai NB I-es futballcsapat szombaton a Puskás Akadémiát fogadja a Várkerti Stadionban. Ez lesz azon három mérkőzés egyike a 10. fordulóban, amelyen a tabella első hat helyezettje játszik egymással.

A mérkőzésre elővételben még pénteken is meg lehet váltani a belépőket, a Városi Sportcsarnok új pénztárában (ahol ajándéktárgyakhoz is hozzá lehet jutni), a földszinten, a bejárattól jobbra. Pénteken 8 és 16 óra között tart nyitva a pénztár.

A mérkőzés napján, szombaton már a meccs helyszínén, a Várkerti Stadionban lehet jegyhez jutni: hazai oldalon 11 órakor nyit ki a kassza, a vendégpénztárban pedig 15 órakor kezdődik meg a jegyárusítás a 17 órakor kezdődő mérkőzésre. Közben on-line, a meccsjegy.mlsz.hu címen is meg lehet vásárolni a belépőket.

Fontos információ, hogy személyes adatszolgáltatásra nincs szükség a jegyvásárláskor, ugyanakkor a sportcsarnok és a stadion pénztáraiban is csak készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyásra nem.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló