A hajrá hozta meg a gólt

2019-07-13 11:20:45
Kisvárda FC

A Diósgyőr elleni edzőmeccsen lépett pályára csapatunk szombaton.

A nyaralóknak nem kedvezett a szombati időjárás, edzőmeccsre viszont ideális volt. A Diósgyőr elleni mérkőzésre meg is teltek a Várkerti Stadionban megnyitott szektorok és még tucatnyi vendégszurkoló is befutott.

A csütörtökön megérkezett Felipe külön edzett, sorsa a jövő hét elején dőlhet el, amikor a menedzserével is tárgyalóasztalhoz ül a klubvezetés. Sérülés miatt hiányzott Sergiu Negrut, Cornel Ene, Anderson Pico, Roman Karaszjuk valamint az utóbbi időben a kezdőcsapatban helyet kapó Kovácsréti Márk.

A mérkőzés első félideje kevés eseményt hozott, Sassának volt egy ígéretes helyzete, ami után Miriuta László vezetőedző arra kérte a szurkolókat, hogy tapsolják meg az akciót, mert az valóban szép volt. A már az első félidőben hármat cserélő DVTK beívelések után veszélyeztetett, de gól nem született, holott Gosztonyi Andrásnak volt egy nagy helyzete, ami után Braniszlav Danilovics védett.

Úgy tűnt, a második félidőben sem rezdülnek a hálók, holott egy-két szép hazai akció azért futott a pályán, elsősorban Hugo Seco oldalán. Portugál játékosunk a kisebb bokasérülést szenvedett Tischler Patrik helyére állt be, majd jöttek a többiek is. Bő hatvan percnyi játék után hat diósgyőri csere érkezett, velük erősebb sorra váltott a vendégcsapat, amely át is vette a játék irányítását. Orosz Marcell lövése a lécen csattant, majd az ifjú védő harmincméteres (!) fejesét piszkálta ki a léc alól Mihai Minca. A mindent eldöntő gólt egy lepattanó labdából Florent Hasani lőtte a kisvárdai kapu bal oldalába.

Úgy látszik, a két csapat edzőmeccsei vendégsikerrel érnek véget (tavaly ilyenkor mi nyertünk Diósgyőrben 2–1-re), miközben a bajnokik rendre 1–1-es eredményt hoztak. Az őszi szezonban kiderül, lesz-e ezen a téren is változás.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–DIÓSGYŐRI VTK 0–1 (0–0)

Várkerti Stadion, 800 néző. V.: Takács J.

KISVÁRDA: Zöldesi (Minca) – Melnik (Hej), Beriosz (Elek Ádám), Kravcsenko (Rubus), Protics – Lucas (Szőr), Cukalasz – Gosztonyi, Grozav (Baranyai), Sassá (Ilics) – Tischler (Hugo Seco)

DVTK: Danilovics – Sesztakov (Polgár K.), Brkovics (Ndzoumou), Tamás M. (Prosser), Vági (Juhar) – Adukor (Orosz M.), Szabó B. (Márkvárt) – Tóth Borisz, Tóth Barnabás (Hasani), Tajti (Szűcs K.) – Óvári (Zsolnai R.)

Gól: Hasani


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló