RT Dominion - шаблон joomla Скрипты

1486988503 4kep

A tavaszi rajt előtti szurkolói ankétot 2018. február 23-án, pénteken 16.30-kor tartja meg a Kisvárda Master Good. A helyszín a szokásos, vagyis a Bessenyei-gimnázium díszaulája lesz, ahol a szurkolók megismerkedhetnek az új játékosokkal és a tavaszi tervekkel.

Az ankétról kényelmesen át lehet majd érni a női kézilabdázók 18 órakor kezdődő Alba Fehérvár elleni bajnoki mérkőzésére.

vardafociszefiszuli

Csapatunk játékosa, Oláh Gergő február 18-án, vasárnap ünnepli 29. születésnapját. A középpályás a Lokomotíva Kosice elleni edzőmeccsen jó játékkal és kiharcolt tizenegyessel tette emlékezetessé a jeles alkalmat.
Isten éltessen sokáig, Szefi!


IMG 20180218 144043

A téli felkészülés utolsó, egyben első hazai edzőmeccsét játszotta csapatunk. Végül füves pályán, holott a vasárnap reggeli havazás miatt úgy tűnt, hogy műfűre viszik a szlovák Lokomotíva Kosice elleni mérkőzést.

A meccset 1–0-ra nyertük meg, a gólt a 13. percben Vári Barnabás szerezte az Oláh Gergő által kiharcolt tizenegyesből. A második félidőben Marek Strestík beadásából Lukács Rajmond is betalált, de les miatt nem adták meg a gólt.

„Kíváncsi voltam még arra, hogy egy-egy játékos hogyan teljesít bizonyos posztokon, és azt hiszem, néhány kérdőjel kiegyenesedett. Hasznos edzőmeccset játszottunk, szívós ellenféllel szemben. A jövő héten felvesszük a bajnoki ritmust, és a heti edzésmunka is beleszólhat majd a Zalaegerszeg ellen pályára lépő csapat összetételébe.”

Csapatunk február 25-én, 17 órakor kezdi meg a tavaszi szezont a ZTE otthonában.


Kisvárda Master Good–Lokomotíva Kosice (szlovák) 1–0 (1–0)

Kisvárda: Zöldesi (Cserepko) – Vári B. (Rjasko), Izing (Zanko), Papucsek (Kovácsréti) – Lucas (Délczeg) – Melnik (Hej), Oláh G. (Strestík), Misic (Oltean), Protics (Heffler N.) – Ilcs (Horváth Z.), Gosztonyi (Lukács R.)
cba FIGYELEM web

Tisztelt Szurkolóink!

A kedvezőtlen időjárási körülményeket figyelembe véve a szakmai stáb mérlegelte a helyzetet és a szlovákiai Lokomotíva Kosicé elleni mérkőzésünk a művüfes pályán kerül megrendezésre. Az összecsapást szurkolóink akadálymentesen megtekinthetik.

Kezdés: 13:00

received 1650954681635121

Krisztusi korba lépett csapatunk támadója, Brana Ilics, aki pénteken ünnepli 33. születésnapját. A magyar felmenőkkel rendelkező szerbiai csatárunknak boldog születésnapot, valamint a tavaszra sok-sok győzelmet és gólt kívánunk!

брана! Срећан рођендан!

FB IMG 1518783182947
 
Eldőlt, hogy vasárnap 13 órától a várkerti füves edzőpályán fogadja a tavaszi rajtra készülő csapatunk a szlovákiai Lokomotíva Kosicét. Ugyanakkor a rajt előtti utolsó edzőmeccs zárt kapus lesz, mivel a stadion építése miatt a nézők számára balesetveszélyes lenne a belépés.

dla kisvarda 720 1

A Várda LA U12-es csapata Örökösföldön a Bozsik Akadémia csapata ellen játszotta második szabadtéri edzőmeccsét, a bajnoki kiírásnak megfelelő 2x35 perces mérkőzést 8–0-ra nyerte meg csapatunk.


Czene Csaba edző: – Két részre osztottuk a csapatot, de mivel két ember hiányzott, így néhány gyerek több időt töltött a pályán. Hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, irányítottuk a játékot, de az első gól nehezen született meg. A gól után azonban felszabadultabban játszottunk, és a megfelelő agresszivitás, és futómennyiség mellett, a játékunk gyorsasága is szemmel látható volt. Kis hiányérzetünk csak a miatt lehet, hogy a rengeteg helyzetből lőhettünk volna több gólt is. A következő hetekben erős ellenfelek ellen fogunk játszani, és meg kell próbálni ezt a színvonalat tartani!

Nyíregyháza Spartacus BJLA–Várda LA 0–8 (0–4)
VLA, 1. félidő: Révész - Béres, Tenkacs, Kovács K - Racskó, Babjak - Kozik, Dócs, Ésik. 2. félidő: Racskó - Juhász, Rózsa, Kramarics - Gégény, Kőrizs - Babjak, Kereszti, Ésik
Gól: Kereszti 2, Babjak 2, Kozik, Dócs, Racskó, Tenkacs

Az U13-asok ugyancsak Nyíregyházán játszottak, ők 2–2-es döntetlent értek el.
Virágh István edző: – A fiúk előtt kemény hónapok állnak, hogy nyárig minél jobban felkészüljenek az egész pályás futballra. Ehhez kitartásra és sok munkára lesz szükség. Jó felmérő volt ez a mérkőzés, hogy lássuk miben kell fejlesztenünk őket. Fontos feladat lesz a technikai, taktikai, fizikai munka.

Nyíregyháza Spartacus BJLA–Várda LA 2–2 (0–2)
VLA: Jóbi - Pap, Medve (Szél), Ténai, Gáncsos (Torma) – Kovács, Vojtko (Lakatos), Tyrkus (Gyüre) – Grunda (Farkas), Puporka (Szilágyi ), Bíró.

Gól: Puporka 2
unnamed


Az óvodai program keretén belül a Várda Labdarúgó Akadémia szakemberei a nyírkarászi óvodában ismertették meg játékos feladatokon keresztül a gyerekekkel a labdarúgás alapjait.

A program a következő hetekben az ajaki illetve a kisvárdai Tompos úti óvodákban folytatódik.


Pénteken lesz a szurkolói ankét
Vasárnapi születésnaposunk: Oláh Gergő
Rajt előtti győzelem
Megtekinthető a Lokomotíva Kosicé elleni mérkőzés
Mai születésnaposunk: Brana Ilics
Zártkapus lesz az edzőmeccs
U12-es és U13-as edzőmeccsek
Nyírkarászban járt az Akadémia

Pénteken lesz a szurkolói ankét

Vasárnapi születésnaposunk: Oláh Gergő

Rajt előtti győzelem

Megtekinthető a Lokomotíva Kosicé elleni mérkőzés

Mai születésnaposunk: Brana Ilics

Zártkapus lesz az edzőmeccs

U12-es és U13-as edzőmeccsek

Nyírkarászban járt az Akadémia

IMG 20180213 172856

Csapatunk legújabb, egyben Jánvári Gábor, Rados Protics és Soós Dávid után utolsó téli szerzeménye, Marek Strestík szombaton csatlakozott a Törökországban edzőtáborozó kerethez. Az egyszeres cseh válogatott, cseh-magyar kettős állampolgárságú középpályás-támadó sejthette, hogy a télen a török Riviérán köt majd ki, hiszen a legtöbb magyar csapat ott edzőtáborozik, de azt aligha, hogy kisvárdai futballistaként.

– Őszintén megmondva az őszi szezon végén tényleg nem gondoltam, hogy így alakul majd a sorsom, de nagyon örültem neki, amikor Révész Attila sportigazgató megkeresett – mondta a Hotel Fame Lara halljában Marek Strestík. – Csak azért kértem egy óra gondolkodási időt, hogy a feleségemmel meg tudjam beszélni az ajánlatot, de igazából nem is volt min gondolkozni, és igent mondtam. Úgy jöttem el Mezőkövesdről, hogy nincs kire haragudnom, tudomásul vettem, hogy a profi futballban van olyan, amikor nem illik bele az ember egy edző elképzelésébe, velem most ez történt. Ugyanakkor cseppet sem érzem visszalépésnek, hogy Kisvárdára igazoltam, mert a csapat és a körülmények alapján ez egy NB I-es klub. Örülök, hogy itt lehetek.

A beilleszkedés nehézségeivel persze meg kell küzdenie annak, aki új csapatba igazol. Vagy aki már harmincon túl jár és megfordult néhány helyen, annál ez nem így van?

– Ez nem jelent már problémát, még akkor sem, ha nem nagyon van olyan játékos a keretben, akivel együtt játszottam volna – felelte a ballábas futballista, aki támadóként a pálya közepén érzi magát a legjobban, és Kondás Elemér vezetőedző is ott számol majd vele. – Játszottam Gosztonyi András és Délczeg Gergely elleni bajnoki meccsen, de a többiekről is vannak emlékeim, hiszen a Kisvárda ellen is serepeltem edzőmeccsen tavaly. Még csak néhány edzésen vagyok túl új csapatomnál, de azt látom, hogy nagyon jól tudnak futballozni a srácok, labdabiztos játékosok alkotják a keretet. Az NB II-ben több meccs van, mint az élvonalban, biztos mindegyik nehéz lesz. A gólkülönbsége azt mutatja, hogy támadófutballt játszik, és ez tetszik nekem.

Marek Strestík fél plusz egy évre szerződött Kisvárdára, a szerződés második fele akkor lép életbe, ha sikerül kiharcolni a feljutást.

– Ez dupla motiváció a számomra, már csak azért is, mert feljutásban még sosem volt részem, mindent megteszek azért, hogy összejöjjön, és újra az NB I-ben játsszak. Tíz pont az előnyünk a harmadikkal szemben, minden körülmény adott az NB I-hez, úgyhogy bizakodó vagyok.

Hír a csapat háza tájáról, hogy Délczeg Gergely megbetegedett, így ő nem edzett kedden délután. Szerdán következik az utolsó kinti edzőmérkőzésen, amelyen a grúz első osztályú FC Kolkheti Poti lesz az ellenfél. A találkozó magyar idő szerint 14 órakor kezdődik a szomszédos Belekben.

igazol window

kvfctv

2018 február 25, vasárnap 00:00
 
ZTE - Kisvárda Master Good
Teljes porgram

HETI PROGRAM

Nincsenek események

utanpo

mufuvespalya