RT Dominion - шаблон joomla Скрипты

1486988503 4kep

A tavaszi rajt előtti szurkolói ankétot 2018. február 23-án, pénteken 16.30-kor tartja meg a Kisvárda Master Good. A helyszín a szokásos, vagyis a Bessenyei-gimnázium díszaulája lesz, ahol a szurkolók megismerkedhetnek az új játékosokkal és a tavaszi tervekkel.

Az ankétról kényelmesen át lehet majd érni a női kézilabdázók 18 órakor kezdődő Alba Fehérvár elleni bajnoki mérkőzésére.

vardafociszefiszuli

Csapatunk játékosa, Oláh Gergő február 18-án, vasárnap ünnepli 29. születésnapját. A középpályás a Lokomotíva Kosice elleni edzőmeccsen jó játékkal és kiharcolt tizenegyessel tette emlékezetessé a jeles alkalmat.
Isten éltessen sokáig, Szefi!


IMG 20180218 144043

A téli felkészülés utolsó, egyben első hazai edzőmeccsét játszotta csapatunk. Végül füves pályán, holott a vasárnap reggeli havazás miatt úgy tűnt, hogy műfűre viszik a szlovák Lokomotíva Kosice elleni mérkőzést.

A meccset 1–0-ra nyertük meg, a gólt a 13. percben Vári Barnabás szerezte az Oláh Gergő által kiharcolt tizenegyesből. A második félidőben Marek Strestík beadásából Lukács Rajmond is betalált, de les miatt nem adták meg a gólt.

„Kíváncsi voltam még arra, hogy egy-egy játékos hogyan teljesít bizonyos posztokon, és azt hiszem, néhány kérdőjel kiegyenesedett. Hasznos edzőmeccset játszottunk, szívós ellenféllel szemben. A jövő héten felvesszük a bajnoki ritmust, és a heti edzésmunka is beleszólhat majd a Zalaegerszeg ellen pályára lépő csapat összetételébe.”

Csapatunk február 25-én, 17 órakor kezdi meg a tavaszi szezont a ZTE otthonában.


Kisvárda Master Good–Lokomotíva Kosice (szlovák) 1–0 (1–0)

Kisvárda: Zöldesi (Cserepko) – Vári B. (Rjasko), Izing (Zanko), Papucsek (Kovácsréti) – Lucas (Délczeg) – Melnik (Hej), Oláh G. (Strestík), Misic (Oltean), Protics (Heffler N.) – Ilcs (Horváth Z.), Gosztonyi (Lukács R.)
cba FIGYELEM web

Tisztelt Szurkolóink!

A kedvezőtlen időjárási körülményeket figyelembe véve a szakmai stáb mérlegelte a helyzetet és a szlovákiai Lokomotíva Kosicé elleni mérkőzésünk a művüfes pályán kerül megrendezésre. Az összecsapást szurkolóink akadálymentesen megtekinthetik.

Kezdés: 13:00

received 1650954681635121

Krisztusi korba lépett csapatunk támadója, Brana Ilics, aki pénteken ünnepli 33. születésnapját. A magyar felmenőkkel rendelkező szerbiai csatárunknak boldog születésnapot, valamint a tavaszra sok-sok győzelmet és gólt kívánunk!

брана! Срећан рођендан!

FB IMG 1518783182947
 
Eldőlt, hogy vasárnap 13 órától a várkerti füves edzőpályán fogadja a tavaszi rajtra készülő csapatunk a szlovákiai Lokomotíva Kosicét. Ugyanakkor a rajt előtti utolsó edzőmeccs zárt kapus lesz, mivel a stadion építése miatt a nézők számára balesetveszélyes lenne a belépés.

dla kisvarda 720 1

A Várda LA U12-es csapata Örökösföldön a Bozsik Akadémia csapata ellen játszotta második szabadtéri edzőmeccsét, a bajnoki kiírásnak megfelelő 2x35 perces mérkőzést 8–0-ra nyerte meg csapatunk.


Czene Csaba edző: – Két részre osztottuk a csapatot, de mivel két ember hiányzott, így néhány gyerek több időt töltött a pályán. Hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, irányítottuk a játékot, de az első gól nehezen született meg. A gól után azonban felszabadultabban játszottunk, és a megfelelő agresszivitás, és futómennyiség mellett, a játékunk gyorsasága is szemmel látható volt. Kis hiányérzetünk csak a miatt lehet, hogy a rengeteg helyzetből lőhettünk volna több gólt is. A következő hetekben erős ellenfelek ellen fogunk játszani, és meg kell próbálni ezt a színvonalat tartani!

Nyíregyháza Spartacus BJLA–Várda LA 0–8 (0–4)
VLA, 1. félidő: Révész - Béres, Tenkacs, Kovács K - Racskó, Babjak - Kozik, Dócs, Ésik. 2. félidő: Racskó - Juhász, Rózsa, Kramarics - Gégény, Kőrizs - Babjak, Kereszti, Ésik
Gól: Kereszti 2, Babjak 2, Kozik, Dócs, Racskó, Tenkacs

Az U13-asok ugyancsak Nyíregyházán játszottak, ők 2–2-es döntetlent értek el.
Virágh István edző: – A fiúk előtt kemény hónapok állnak, hogy nyárig minél jobban felkészüljenek az egész pályás futballra. Ehhez kitartásra és sok munkára lesz szükség. Jó felmérő volt ez a mérkőzés, hogy lássuk miben kell fejlesztenünk őket. Fontos feladat lesz a technikai, taktikai, fizikai munka.

Nyíregyháza Spartacus BJLA–Várda LA 2–2 (0–2)
VLA: Jóbi - Pap, Medve (Szél), Ténai, Gáncsos (Torma) – Kovács, Vojtko (Lakatos), Tyrkus (Gyüre) – Grunda (Farkas), Puporka (Szilágyi ), Bíró.

Gól: Puporka 2
unnamed


Az óvodai program keretén belül a Várda Labdarúgó Akadémia szakemberei a nyírkarászi óvodában ismertették meg játékos feladatokon keresztül a gyerekekkel a labdarúgás alapjait.

A program a következő hetekben az ajaki illetve a kisvárdai Tompos úti óvodákban folytatódik.


Pénteken lesz a szurkolói ankét
Vasárnapi születésnaposunk: Oláh Gergő
Rajt előtti győzelem
Megtekinthető a Lokomotíva Kosicé elleni mérkőzés
Mai születésnaposunk: Brana Ilics
Zártkapus lesz az edzőmeccs
U12-es és U13-as edzőmeccsek
Nyírkarászban járt az Akadémia

Pénteken lesz a szurkolói ankét

Vasárnapi születésnaposunk: Oláh Gergő

Rajt előtti győzelem

Megtekinthető a Lokomotíva Kosicé elleni mérkőzés

Mai születésnaposunk: Brana Ilics

Zártkapus lesz az edzőmeccs

U12-es és U13-as edzőmeccsek

Nyírkarászban járt az Akadémia

IMG 20180207 164113

A szombati két mérkőzés után vasárnap délelőtt egy regeneráló edzés, majd délután fürdés-gyúrás szerepelt csapatunk törökországi programjában. Ezeken már részt vett a legfrissebb szerzemény, Marek Strestík, akinek a neve szóba került a Kondás Elemér vezetőedzővel készített interjúban is.

– Két hét múlva bajnoki rajt a Zalaegerszeg otthonában. Eszébe jut már ilyenkor az első tavaszi meccs?
– Persze, hiszen arra készülünk – felelte Kondás Elemér a vasárnapi ebédet követően. – Célegyenesbe kerültünk, két hét múlva bajnokit játszunk, de addig azért még van két edzőmeccsünk is. Egy még itt Törökországban, szerdán, grúz ellenféllel, az élvonalbeli FC Kolkheti Poti csapatával szemben, amelyen már azok jutnak szerephez, akikre nagy valószínűséggel a rajton is számolunk majd. A hazatérés után, a vasárnapi Lokomotíva Kosice elleni meccset is a bajnoki rajtnak rendeljük alá.

– Egy győzelem mellett két vereség eddig a törökországi mérleg. Számít ez ilyenkor?
– Olyan ellenfelekkel találkoztunk, amelyek jó erőt képviseltek. Szombaton is két külön sorral játszottunk, pontosan azért, hogy megtudjuk, kire lehet számítani, ki képes akaraterőt mozgósítani, és ez ilyenkor nagyon fontos. Az edzőmeccsek esetében nem tudjuk, hogy az ellenfél milyen erősségű sorral játszik, van, aki vegyes csapattal szerepel, mások, mint szombat este a román másodosztályú Nagyszeben a teljes „fényes” csapatával állt ki, és csak néhányat cserélt. Az eredmény ilyenkor annyira nem érdekel, sokkal inkább a mutatott egyéni teljesítmények. A hátralévő két hétben pedig az lesz a feladatunk, hogy egyre jobban összecsiszoljuk a csapatjátékot.

– Egy héttel a megérkezés után, túl az edzőtáborozás nagyobbik felén hogyan értékeli a Törökországban elvégzett munkát?
– Jó körülmények között tudunk edzeni, és mint említettem, megfelelő erősségű csapatok ellen léphettünk pályára. Kiváló a szállásunk és az ellátásunk, semmi nem zavarta a munkát, illetve annyi, hogy Vermes Krisztián és Heffler Norbert hazautazott, hogy a gyógykezelésüket minél előbb el tudják kezdeni.

– Ugyanakkor egy új játékos is érkezett Marek Strestík személyében. Mit lehet remélni a cseh-magyar futballista érkezésétől?
– Minőségi játékossal gyarapodtunk, aki mindenféleképpen segíteni tud majd a csapatnak a céljai elérésében. Ismerem a játékost, hiszen az NB I-ben többször volt ellenfelünk annak idején. Szombaton utazott, vasárnap ő is könnyű mozgáson vett részt. Érdeklődtem nála, hogy milyen jellegű munkát végzett az elmúlt időszakban, és mikor edzett legutóbb csapattal együtt. Úgy néz ki, hogy az aerob állóképességével nem lesz baj, de otthon majd bővebben feltérképezzük az állapotát. A labdás edzések, illetve a csapattal végzett gyakorlások hiányozhatnak neki, de van időnk a rajtig, hogy ezeket is bepótoljuk.

igazol window

kvfctv

2018 február 25, vasárnap 00:00
 
ZTE - Kisvárda Master Good
Teljes porgram

HETI PROGRAM

Nincsenek események

utanpo

mufuvespalya